Мая Манолова не познава изборното законодателство и принципите за провеждане

...
Мая Манолова не познава изборното законодателство и принципите за провеждане
Коментари Харесай

ГЕРБ-София: Мая Манолова не познава изборното законодателство

Мая Манолова не познава изборното законодателство и правилата за осъществяване на акция. Това се показва в позиция на ГЕРБ-София, изпратена от пресцентъра на партията.

В позицията ГЕРБ-София изрично се опълчва на изявление на Мая Манолова, в което тя упорства настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова да излезе в отпуск до започването на предизборната акция.

"От ГЕРБ-София бихме желали да напомним на госпожа Мая Манолова следното:
1. Г-жа Йорданка Фандъкова е законно определен и настоящ кмет на София. Към момента тя продължава да извършва отговорностите си като кмет на столицата.

2. Предизборната акция според законодателството стартира един месец преди датата на локалните избори. След като бъде публично записана като претендент за кмет на София госпожа Фандъкова ще излезе в отпуск за интервала на предизборната акция. Трябва ли работата на Столична община да бъде прекратена и да се основават усложнения пред жителите, с цел да води безпроблемно един от претендентите за кмет на София своята акция?

ГЕРБ-София изрично не приема опитите за провокации от страна на претендент, който би следвало добре да познава законодателството и правилата за осъществяване на предизборна акция.

Напомняме на госпожа Мая Манолова, че тя е взела персонално решение да подаде оставка като омбудсман, с цел да стартира акцията си по-рано и в прорез със законодателството ", се споделя също в позицията на ГЕРБ-София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР