Мая Манолова каза по БиТиВи, че на предстоящите избори ще

...
Мая Манолова каза по БиТиВи, че на предстоящите избори ще
Коментари Харесай

Мая Манолова: Никога в коалиция с ДПС и ГЕРБ. Няма да водим война с президента

Мая Манолова сподели по БиТиВи , че на идните избори ще има общи листи, както и обединяване на лявото пространство. То ще включва членове, които не са съгласни с линията, която организира Корнелия Нинова. Манолова уточни, че това са " честните и почтени хора вляво, които желаят мощна левица и не припознават Българска социалистическа партия като достоверно ляво. " Според нея Българска социалистическа партия се е трансформирал в „ елементарно заобиколим фактор “ в българската политика, защото към този момент е пета политическа мощ.

 

Манолова уточни, че самата Българска социалистическа партия се е трансформирала в " Истинският пленник на партийната кариера на своя ръководител - Корнелия Нинова. " Манолова укори Нинова, че не организира действителни обществени политики като увеличение на пенсиите, подкрепяне на бедните пластове или да се движи по дневния ред на хората.

 

Манолова съобщи, че левицата води " братоубийствена война против президента. " Учудващо е, откакто Радев връчи третия мандат на Българска социалистическа партия. Тя уточни, че сега в Българска социалистическа партия липсват " морал и политическо достолепие. " Манолова е безапелационна: Никога в коалиция с Движение за права и свободи и ГЕРБ, както и в никакъв случай във война с президента. " Манолова сподели: „ Абсурдно е Нинова и Борисов да бранят парламентарната република “, защото двамата работят властническо.

 

Мая Манолова уточни, че през статуквото мафията и олигархията се пробва да си върне контрола върху страната. Манолова предвижда, че в идващия парламент „ Български напредък “ няма да влязат в Народно събрание. За нея: " Българска социалистическа партия са хилядите честни, почтени и отдадени хора. Те са добре пристигнали във групировка, която ще влезе в сериозна борба в идните избори. Предизборните листи с претендентите ще бъдат регистрирани до 1-ви март. Редовите социалисти не желаят борба против служебното държавно управление и Радев. "

 

Манолова уточни, че „ на процедура ще имаме „ хартиено гласоподаване “ и евентуално ГЕРБ ще усили своя резултат със 100 хиляди гласа: " Става въпрос за платен избор и индиански влакна. Видеонаблюдението няма да успее да хване контрола в изборните секции. Ще има големи благоприятни условия за кражба на изборите в интерес на олигархичните кръгове и мафията. “ Манолова прикани всички: „ Излезте и гласувайте! “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР