Мая Манолова и Татяна Дончева са били в вече в

...
Мая Манолова и Татяна Дончева са били в вече в
Коментари Харесай

В битката за твоя глас: Мая Манолова и Татяна Дончева от „Изправи се! Мутри вън!“

Мая Манолова и Татяна Дончева са били в към този момент в Народното събрание като част от Българска социалистическа партия. На тези избори се явяват като част от обединението „ Изправи се! Мутри вън! “.

Двете се познават от 2005 година „ От Дончева се учех по какъв начин се написа закон, по какъв начин се внася кодекс, по какъв начин се обръща спор, по какъв начин се влиза с бутонките, когато се постанова “, твърди Мая Манолова.

„ Уважавам самобитността на всеки, който желае да се учи. Смятам, че тя е наложителна в политиката, не би трябвало хората да се вършат по шаблон, доста е значимо да усвоят кардиналните неща – да има цели, активност, отдадена на постигането на тези цели “, разяснява Дончева.

Манолова добави, че е нужна и честност.

Призивът на Дончева е: „ Ако се страхувате, че ще умрете от COVID-19 или от безпаричие, подкрепете смяната в тези избори и вървете да гласувате. Иначе досегашните ще ви довършат “.

„ Гласувайте, тъй като, в случай че просто седите пред тв приемника или във „ Facebook “, мутрите, мафията, Борисов няма от единствено себе си да се трансформират и всичко ще бъде същото – първи по смъртност, последни по ваксини, първи по претъпкани лечебни заведения, последни по проби “, моли Манолова.

Татяна Дончева изясни за какво е лидер на листа, откакто разгласи, че няма да се кандидатира за народен представител: „ Има условия, които са го наложили – в името на това да се укрепи групировката, да се усили нейната двигателна сила и благоприятни условия. В момента, в който подсигуряваме, че групировката влиза и стои крепко на краката си, аз мога да мина на аварийна скамейка “.

От думите на Манолова и Дончева стана ясно, че обединението „ Изправи се! Мутри вън! “ е подготвена да си партнира с партията на Слави Трифонов „ ИТН “ за сформиране на държавно управление, в което не участват ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Вижте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР