Мая и Велин продължават да кроят плана си за бягство

...
Мая и Велин продължават да кроят плана си за бягство
Коментари Харесай

Ще успее ли опасният план на Мая и Велин в Братя“?

Мая и Велин не престават да кроят проекта си за бягство с милионите на Филип. Вложени в скъп артефакт, те са още по-лесни за преместване, само че пък задачата се оказва в пъти по-трудна от плануваното, тъй като старинният предмет е обект на интерес от няколко страни. Заради напечената обстановка след медийния скандал с определения за кмет на столицата Карамитев, проектите му бързо се трансформират, а неговият помощник Марин Владов има желание да си прибере артефакта незабавно.

Разбрала, че остават часове до появяването на асистента, Мая е мощно уплашена, тъй като осъзнава, че времето изтича и би трябвало да се работи незабавно. Готови ли са двамата с Велин за осъществяване на кражбата и ще успее ли рисковият им проект за бягство отвън страната, или ще бъде трагично осуетен?



Йосифова и Черкезов са смазани от решението на своите деца да заминат, без да оставят каквато и да било опция за по-нататъшна връзка с околните. Знакът, който дават Поли и Симо на своите родители е явен – те вършат избора да запазят любовта си и да стартират нов живот някъде надалеч. Ива осъзнава, че синът й към този момент е избрал истината, като е признал виновността си и е опитал да спомага на полицията, съветвайки самата нея да направи същото. Тя, обаче, не се усеща способна да постъпи по този начин и да се отърве от тежестта на желанието за възмездие, което безусловно я разяжда.



Завъртяла се в порочния кръг на тъмните си мисли и позволила омразата прекомерно надълбоко, Ива е принудена от събитията да вземе съдбовно решение, тъй като знае, че полицията може да я арестува всеки миг. Какво ще предприеме, когато контрольор Черкезов се изправи против нея? И дали той ще има силата да арестува дамата, която обича?



Елена е влюбена и съвсем щастлива, както не е била от доста време насам. Тя най-сетне разрешава на себе си да изпитва усеща към индивида с толкоз спорно минало, който трябваше да проверява. Фактът, че е изхвърлена от работа и няма право да работи по случая, ненапълно краткотрайно понижава напрежението у нея. Но не може да излекува изцяло болката от раздвоението сред мозъка и сърцето, сред професионалната й съвест и нейната чисто човешка природа.

Кратките, откраднати мигове на благополучие и любов я зареждат, само че една шокираща истина, на която инцидентно се натъква, прекатурва обстановката и я хвърля в цялостен смут. Какво ще научи контрольор Давидова и по какъв начин ще повлияе разкритието на всичко, в което до момента е вярвала?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР