Матю Пери е бил трезвен и много активен в програмата

...
Матю Пери е бил трезвен и много активен в програмата
Коментари Харесай

Преди смъртта си Матю Пери бил трезвен и се чувствал добре

Матю Пери е бил изтрезнял и доста деен в програмата си за възобновяване, даже е говорел на срещи и е спонсорирал други подвластни, в навечерието на трагичната му гибел през уикенда.

Близък другар на починалата телевизионна звезда удостовери, че Пери не е пил алкохол и наподобява " се чувствал добре ", преди да бъде открит мъртъв в дома си в Пасифик Палисейдс в събота.

Но сътрудник от неговата стратегия за възобновяване сподели: „ Мати сигурно не пиеше. Той беше огромна част от нашата общественост на АА. Той посещаваше срещи, говореше на срещи и работеше с новодошлите. “

Източник сподели, че артистът се е съсредоточил върху това да оказва помощ на други хора, борещи се със зависимостта и неотдавна е изразил интерес да показа историята си посредством обществени изявления.

„ Мати сподели, че желае да обикаля в университетите и да приказва за алкохолизма. Това беше неговият подарък. Той можеше да приказва толкоз добре и да стимулира хората “, добави източникът.

„ За него беше значимо да доближи до младото потомство и да популяризира своето обръщение „ Не се предавай “. Той в действителност живееше с тези думи. “

„ Той постоянно караше хората да се смеят, даже на срещите. Но той също беше нравствен, не набожен, а нравствен. Той говореше и знаеше, че това е неговата задача. Да помагаш на другите хора, да им даваш вяра. “

Първоначалните отчети за гибелта на телевизионната икона гласят, че Пери е открит неподвижен в джакузи, само че на мястото не са открити опиати и няма индикации за принуждение.

Смята се, че той се е удавил, макар че формалната причина за гибелта към момента не е открита и първичният резултат от аутопсията е „ отсрочен “, като ще последват токсикологични отчети.

В месеците преди гибелта си Пери имаше голям брой обществени изяви, по време на които говореше за превъзмогването на пристрастяването, съществена тематика в записките му от 2022 година „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “.

В последното си изявление за разпространение на книгата си през ноември 2022 година той настоя, че обратно на общоприетото разбиране, „ хората могат да се трансформират “, в случай че желаят да положат работа.

Той сподели: „ Искам хората да схванат, че не са сами, че има други хора, които се усещат тъкмо по този начин, както се усещат те.

„ Че държанието им не е полуда, че имат заболяване и виновността не е тяхна. Има една доста известна имитация, че хората не трансформират. Случайно знам, че хората се трансформират. И виждам това всеки ден. Виждам, че хората се усъвършенстват. Виждам по какъв начин светлините в очите им светват и те минават през ужасната част от пристрастяването и детоксикацията и са в положение да живеят естествен живот, стига да правят несъмнено количество работа всеки ден. “

Десетки звезди и някогашни сътрудници отдадоха респект на обичания артист след гибелта му, в това число приятелят му и комедиант Ханк Азария - който приписа на Пери, че му е оказал помощ да изтрезнее.

В прочувствено видео в Instagram в неделя Азария си напомни по какъв начин Пери бил „ първият другар, който открих в Лос Анджелис “.

„ Когато се реалокирах там, аз бях на 21, той беше на 16. Заедно направихме пилотен план, наименуван „ Morning Maggie “, който по този начин и не видя бял свят, само че Матю и аз станахме в действителност положителни другари “, добави Азария.

Той добави, че „ множеството нощи, които сме прекарвали с Матю, сме плакали от смях. Наистина го обичах. Много от нас, близки до него, в действителност смятаха, че сме го изгубили поради опиатите и алкохола преди доста време. Както той документира в своята книга, в своята автобиография, имаше толкоз доста страдалчество. Трябваше да взема и да оставя тази биография 11 пъти, беше толкоз мъчително за мен да чета “, продължи Азария.

Актьорът разкри, че самият той е изтрезнял от 17 години и че „ нощта, когато се причислих в АА, Матю ме заведе “.

„ Цялата първа година бях изтрезнял, двамата ходехме на срещи дружно, а той беше толкоз страховит... Той беше толкоз грижлив, даващ и умен и изцяло ми оказа помощ да изтрезнея “, добави Азария.

„ И в действителност ми се желае да можеше да откри сили в себе си да остане по-последователен с трезвия живот, само че като човек, който се възвръща, беше мъчно да прочета и това. “

„ Едно от ужасните неща на тази болест е, че тя просто лишава индивида, който обичате, и, знаете ли, професионално, като артист, той беше толкоз брилянтен.

„ Просто ми се желае аз и светът да получим това, което би била останалата част от кариерата му “, приключи Азария, предава вести.бг.

54-годишният артист от „ Приятели “, който говореше искрено за пътя си към възобновяване и многочислените рецидиви през годините, породи опасения, че може да е протегнал ръка към алкохола, откакто се счита, че се е удавил в хидромасажната си вана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР