Матвей Иго̀нен официално е футболист на Ботев Пловдив, . Вратарят

...
Матвей Иго̀нен официално е футболист на Ботев Пловдив, . Вратарят
Коментари Харесай

Ботев Пловдив обяви трансфера на Матвей Игонен

Матвей Иго̀нен публично е футболист на Ботев Пловдив,. Вратарят идва от Хебър Пазарджик. Той става третото ново попълнение на жълто-черните през зимата. Преди него бяха привлечени Ехие Укаки и.

Роденият на 2 октомври 1996 година естонски национал парафира дълготраен договор с Ботев. Той е някогашен състезател на Инфонет, Лилестрьом, Флора Талин и Подбескидже. В националния тим на страната си дебютира през 2017 година, като досега е записал общо 14 публични срещи.

Стражът към този момент се причисли към лагера на жълто-черните в южната ни съседка. Той мина сполучливи медицински прегледи и ще бъде разполагаем на треньора Душан Керкез за контролата с Вайле Болдклуб. Матвей ще носи номер 32 на гърба си.

Вчера от Хебър първо оповестиха прехвърлянето на вратаря, след което сами опровергаха информацията.

Днес от Хебър по сходен начин отрекоха спекулациите за напускането на Любослав Пенев като треньор. „ Истината е тъкмо противоположната – Любослав Пенев има контракт с ФК Хебър и го извършва изцяло професионално, отговорно и правилно. И уверяваме ви, няма никакво желание да изостави работата си във ФК Хебър! И тъкмо това го прави още по-голям в очите на всички свързани с Хебър – управление, футболисти и почитатели. Уверяваме всички наши последователи, че Хебър ще излезе сполучливо и с чест от тази сложна за клуба обстановка, както го правил нееднократно в общо 105-годишната история на пазарджишкия футбол “, се споделя в изказването на клуба.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР