Мацките, които видяхме в Ергенът“ ни изглеждат като нови и

...
Мацките, които видяхме в Ергенът“ ни изглеждат като нови и
Коментари Харесай

Жадни за слава: Момичетата от "Ергенът" се опитват да станат известни от 10 години, какви бяха преди

Мацките, които видяхме в „ Ергенът “ ни наподобяват като нови и свежи лица, които чак в този момент стават известни, само че истината е напълно друга. Някои от лицата се пробват да станат известни от над 10 години, пробвайки се в де що има риалити формати. Виж кои са най-жадните за популярност котенца:

Гери Стаменова

Певица, модел и актриса, приключила УНСС – по този начин се показва Гери Стаменова в „ Ергенът “, само че истината е, че още през 2016 година тя участваше в „ Мис Плеймейт “, където формалната ѝ визитка беше съвсем същата като във формата. Интересно ни е по какъв начин и в „ Ергенът “ и преди 6 години, Гери все си е на 24 година, само че от познати на певицата знаем, че тя толкоз е желала да стане известна, че е пробвала какво ли не – кастинги за модели, ревюта, фотоси, певчески състезания, секси състезания, „ Мис Плеймейт “ и риалити формати. Е, в този момент най-сетне ѝ се получи. Браво, Стаменова – към този момент те знаем!

Виж още: Когато не харесваш мащехата: Доведеният наследник на Мария я посече грубо с държание

Ева

То не бяха тийнейджърски формати, то не бяха тийн уеб сериали, то не бяха Ангели на Мгез и TopQueen, то не беше инфлуенсърство и „ Смени дамата “. Ева е от тези лица, където помним, че сме виждали някъде, само че все не можем да се сетим къде. Толкова напрягане да те дават по малкия екран от дълго време не бяхме срещали. В „ Ергенът “ Ева още веднъж не беше измежду най-известните девойки, тъй като за тези неща, би трябвало да ти идва от вътрешната страна.

Виж още: След разочарованието с Виктор, Алекс Гърдева приказва за вътрешна битка

Габи

Габи за малко не ги разпиля, преби и нахрани във формата, само че не можем да чакаме нищо друго от една дива. Ние обаче помним Габриела от „ Summer Flirt! “ през 2016 година или „ Сладки Свалки “ с Дани Петканов през 2017, където тя се показа като 22 годишно момиче от Сливница, което се занимава с мода, а по-късно призна, че възрастните мъже са й култ. Виждали сме я и в други телевизионни изцепки, тъй че – Габи знаем, че от дълго време си жадна за популярност.

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/, https://www.instagram.com/evatgofficial/, https://www.instagram.com/gaby__rs/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР