Матеуш Ейсмонт няма да продължи участието си на есенния Мастърс,

...
Матеуш Ейсмонт няма да продължи участието си на есенния Мастърс,
Коментари Харесай

Матеуш Ейсмонт няма да продължи участието си на Sofia Masters

Матеуш Ейсмонт няма да продължи присъединяване си на есенния Мастърс, заради наложителен персонален ангажимент през този уикенд. Пред Interactive Tennis, полякът признава, че съжалява, че няма да успее да продължи в една от обичаните му съревнования.

„ В момента съм в страхотна форма и се усещах подготвен още веднъж да печеля този специфичен за мен шампионат, само че безпланов персонален ангажимент е повода да се отдръпва. Поздравявам момчетата за отличната игра досега, като с неспокойствие ще проследявам изявите им на централния корт на БНТЦ ", заяви първенецът от предходната година и победител в ITL Finals 2021.

По този метод Марк Хаджиджеков се класира служебно за първия си край в конкуренция от сериите Мастърс, където на следващия ден му следва конфликт против спечелилия от другия полуфинал сред Саркис Харалампиев и Светослав Стоичков.

Полуфиналната среща ще стартира през днешния ден, тъкмо в 18:00ч, като финалът в неделя е със същия начален час. От Интерактив тенис приветстват всички искащи да следят дуелите в Борисовата градина, като в това време дават обещание, че ще излъчат дуелите онлайн в FB за тези, които няма да съумеят да участват.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР