“Матео Месина Денаро се укрива от 30 години, но помогна

...
“Матео Месина Денаро се укрива от 30 години, но помогна
Коментари Харесай

Журналистът Джовани Бианконе: Денаро не е главата, Коза Ностра не е обезглавена

“Матео Месина Денаро се укрива от 30 години, само че оказа помощ и това, че преди него се издирваха други - по-важни босове като Тото Риина и Провенцано, върху които беше фокусирано издирването - доста по-важни от него, тъй като те са същинските вдъхновители и създатели на атентатите от 1992 година и 1993 година ”, сподели Бианконе по Нова телевизия.

Издирването на Месина Денаро почнало през 2006 година при ареста на Бернардо Провенцано. През последните 15 години Денаро не постоянно е бил в Сицилия. Органите на реда обаче стартират същинскто търсене едвам преди 2 години, след болестта на Денаро.

“Преди да бъде толкоз болен той беше другаде. Но към момента няма диря за предходните места. Разследването ще наблюдава и другите местоположения, на които е бил в предишното, както и кой и по какъв начин му е оказал помощ ”, сподели още Бианконе.

През последните 2 години Денаро живее с друга идентичност. Следователите не са знаели по какъв начин наподобява. Имали са само остаряла фотография и запис на гласа му.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР