Математикът проф. Николай Витанов коментира резултатите от поредно социологическо проучване,

...
Математикът проф. Николай Витанов коментира резултатите от поредно социологическо проучване,
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Бойко Борисов изключително успешно се прави на прост, но всъщност е доста умен

Математикът проф. Николай Витанов разяснява резултатите от следващо социологическо изследване, съгласно което ГЕРБ е нараснал преднината си пред Политическа партия.

" Бойко Борисов е доста от дълго време на политическата сцена и е задоволително умел. Той извънредно сполучливо се прави на елементарен, само че в действителност е много интелигентен. Той добре си поддържа организацията, знае си играта, така че няма нищо чудно, че ГЕРБ е първа политическа мощ. От друга страна всичките негативи от сегашната обстановка отиват при ПП-ДБ. Аз се чудя по какъв начин те още са втора политическа мощ, само че това най-вероятно се дължи на неумелия метод, по който " Възраждане " се държи и си играе картите. Те може още да скочат, единствено че би трябвало малко да трансформират метода си на говорене. Те са се прицелили в един електорат, който е към 20 %, само че в случай че желаят да минат над 20 % би трябвало да се извърнат към по-широки маси и малко да си трансформират говоренето. В този смисъл, съгласно мен, те не работят по оптимално верния метод, с цел да станат втора политическа мощ ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Когато животът на хората не върви добре, те търсят отговорен. По нашите географски ширини виновният се търси отвън себе си. Комуникацията и дейностите на държавното управление не са задоволително положителни. Социологическите организации някои познават, други не, ще забележим на изборите по какъв начин ще бъде. Но съгласно мен при по-добра връзка с повече група от гласоподаватели второто и третото място може да се разменят. Рейтингът на президента, че е висок, не е учудващо. България има огромен % население, което няма антируски сантименти, тъй че то възприема политиката на президента като естествена ", счита още професорът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР