Мат Ричи определено не е типичният футболист от английската Висша

...
Мат Ричи определено не е типичният футболист от английската Висша
Коментари Харесай

Нападател на "Нюкасъл" пасе овце по време на карантината

Мат Ричи несъмнено не е типичният футболист от британската Висша лига. Докато множеството играчи прекарват обществената изолираност най-вече в игри на компютъра, нападателят на " Нюкасъл " е на 325 благи от града - на южното крайбрежие, където отглежда животни в своята плантация.  

Всъщност Ричи е толкоз разпален по концепцията да прекарва повече време със фамилията си, че е купил две агнета за 4-годишния си наследник Хари. Сега той и детето извеждат овцете на паша и всекидневието им е концентрирано към животните в Ню Форест, покрай Борнемут.

" Наистина се любувам на времето у дома. Имаме място в гората, където живеем. Имаме и малко поляни за конете, овцете и другите животни - разказа Ричи пред " Скай спортс ". - Моят дребен мъж се влюби в овцете, когато преди няколко месеца видя агне във фермата на един другар. Нарече го Джордж и настояваше да вървим да го виждаме всеки уикенд. Заради обществената изолираност не можахме да създадем празненство за рождения ден на Хари, по тази причина му взех Джордж у дома. В последна сметка му взех още едно, а Хари назова и двете агнета Джордж. Само дето не съблюдава обещанието си да ги храни постоянно и в този момент аз съм този, който заран им дава ечемик, а по-късно ги извежда в полето на паша. Но синът ми ще би трябвало да стартира да се справя сам, когато се завърна в " Нюкасъл ", да забележим по какъв начин ще е без мен. Винаги съм мислел, че фермерството би било прекрасен живот, само че е мъчно, когато би трябвало да правиш все това 7 дни в седмицата. Последните шест седмици демонстрираха, че това не е за мен, тъй че към момента бих предпочел да се занимавам с футбол, а след края на кариерата ми ще забележим ".

30-годишният Ричи има още доста футбол пред себе си. Откакто направи пробив в " Портсмут " преди 12 сезона, той е в непрестанен напредък на спортната си форма. Договорът му с " Нюкасъл " е до 2023 година и май ще изкара край река Тайн още много време, преди да му се наложи да мисли за различен клуб или преустановяване на кариерата.

" От известно време приказваме с управлението за нов контракт, тъй че съм спокоен за бъдещето. Да си играч на " Нюкасъл " значи да даваш всичко от себе си за правилните почитатели. И аз го върша на драго сърце, пламтя в играта и може би по тази причина ме наричат  " Г-н Ядосан ".  

Това название в действителност породи, когато някогашният шотландски национал изрита флагчето за ъглов удар, до момента в който дружно със съотборниците си празнуваше победния гол на Айзък Хейдън против " Челси " през януари. Колчето отхвръкна и удари право в слабините един от почитателите на трибуните. Клипът с това осъществяване стана доста известен в обществените мрежи, а пострадалият дори бе интервюиран от " Скай Спортс " същата вечер.

" Нямам сметки в обществените медии, тъй че момчетата ми демонстрираха клипа на подготовка. Чак тогава осъзнах какво съм направил. Помолих Лий, пресаташето, да сервира извинения, а и клубът пусна нещо в Туитър. Това беше едно от онези неочаквани неща. Надявам се индивидът да се е оправил бързо, само че го убеждавам, че това беше изцяло инцидентно ", оправда се футболистът, който краткотрайно е пастир.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР