Мат Форд говори за това, че е имал торбичка за

...
Мат Форд говори за това, че е имал торбичка за
Коментари Харесай

Комедиантът Мат Форд признава, че е бил „отблъснат“ преди торбичката за колостома в борбата с рака

Мат Форд приказва за това, че е имал торбичка за колостома след интервенция на рак и по какъв начин е бил „ отхвърлен “ от мисълта да има такава, когато му споделиха лекари.

41-годишният стендъп комедиант и водещ на Absolute Radio говореше в подкаста Newscast на BBC, когато разкри терзанията си след интервенцията на гръбначния израстък. Мат разяснява обява в X, някогашен Twitter, от BBC Sounds, която споделя неговата история, че има потребност от колостомна торба с коментара: „ Мисълта да имам колостомна торба не просто ме тревожеше, тя ме отблъскваше. Но аз привикнах с него доста бързо и въобще не се срамя от него. Ако ви следва подобен, не се тормозете. Напълно друго е от това, което си го представях. "

В съпътстващия видеоклип Мат стартира, като сподели, че възобновяване му върви добре към този момент: „ Чувствам се ужасно. Напълно привикнах да нося колостомичен сак, който даже си припомням, че някой на нашата улица си го взе когато бях дете, си мислех, че това звучи като най-лошото нещо. Това звучи кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР