Мат Деймън рядко се появява с голямото си семейство на

...
Мат Деймън рядко се появява с голямото си семейство на
Коментари Харесай

Прекрасните дъщери на Мат Деймън покориха червения килим на премиерата на „Опенхаймер“

Мат Деймън рядко се появява с огромното си семейство на публични събития, само че през последните две години неговите пораснали деца плениха всички, до момента в който подкрепяха баща си на неговите кино министър председатели.

Актьорът е татко на четири девойки, а три от тях се причислиха към него по време на международната премиера на новия му филм „ Опенхаймер “ в Париж, Франция във вторник.

 мат деймън Getty

На фотографията Мат сияе до порасналите си дъщери Стела (вляво), която е на 12 и носеше черна мини-рокля, и 14-годишната Джия (вдясно), която бе заложила на елегантна дълга бяла рокля.

Към тях се причислиха и най-голямата от сестрите – 24-годишната Алексия , брачната половинка на Деймън Лусиана Баросо и техни приятелки (на снимката).
                             

Пътищата на Мат Деймън и красивата Лусиана се пресичат, до момента в който тя работи като барман в Маями Бийч, а той снима комедията „ Лепнат за теб “. Когато се срещат, Лусиана към този момент е майка на 4-годишната Алексия (на снимката).

 мат деймън Getty

„ Скочих в дълбокото с Луси. Искам да кажа, че Алексия към този момент беше на 4. Бях спомагателен баща “, по този начин Мат си спомня момента, когато става втори татко на Алексия, откакто се дами за Лусиана през 2005 година

След сватбата Мат и Лусиана стават родители на още три дъщери: Изабела, на 16, Джия, на 14, и Стела, на 12.

Джия, Стела и Изабела поддържаха татко си и на премиерата на последния му филм с Бен Афлек „ Въздушния “ предходната година.

 мат деймън Getty

За бащинството Мат е безапелационен: „ Промяната е огромна, само че не мога да си показва животът ми да не се бе развил по този начин. Не мога да си показва какъв би бил той в този момент и даже не желая да си го представям . "

„ Опенхаймер “ е най-новият план на режисьора Кристофър Нолан („ Престиж “, трилогията „ Черният рицар “, „ Генезис “).

Филмът споделя историята на американския академик Дж. Робърт Опенхаймер и неговата роля в създаването на атомната бомба.

 мат деймън Getty

В основната роля следва да забележим ирландският артист Килиън Мърфи , а към звездния каст, с изключение на Мат Деймън, се причислиха още Емили Блънт, Робърт Дауни Джуниър, Джош Хартнет, Флорънс Пю, Кенет Брана, Рами Малек и Гари Олдман.

Голяма част от звездите се събраха и за формалната премиера на кино лентата на площад Трафалгар в Лондон през вчерашния ден.

 мат деймън Getty

И до момента в който киноманите чакат да видят зрелищната лента на Нолан, в интернет се появиха доста смешки поради обстоятелството, че международната премиера на „ Опенхаймер “ по кината съответства с тази на различен дълго чакан прокет – „ Барби “ с Марго Роб и. В България двете ленти ще се завъртят в два поредни дни – на 20 и 21 юли.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР