Мастурбирането е нещо, което мъжете откриват и в което се

...
Мастурбирането е нещо, което мъжете откриват и в което се
Коментари Харесай

Как да мастурбирате, за да бъде изживяването максимално пълноценно /18+/

Мастурбирането е нещо, което мъжете откриват и в което се самоусъвършенстват сами. Това е изцяло естествен табиет и множеството представители на мощния пол го практикуват постоянно. И въпреки всичко, като всяко друго деяние и то може да бъде осъществено вярно и не напълно. Вземете поради следното:

Пристрастеност към порното
Ако сте от тези, които не могат да се възбудят без да гледат порно, това е индикация, че може би сте пристрастени към него. Време е да освежите мозъка и да стимулирате либидото по различен метод. Изолирайте порното от живота си за избран интервал от време и пробвайте да мастурбирате като се вдъхновите от други неща. Периодът на самоограничение от порно може да варира от няколко седмици до няколко месеца. Важното е мозъкът ви да престане да асоциира мастурбирането с порно.

Направете го по-реално
В порнофилмите нещата се случват по избран не изключително реален метод. Това построява у вас избрани упования и полови желания, които по-късно могат да не бъдат разбрани и споделени от нежния пол и вие да имате проблем с ерекцията. Не вярвайте на всичко, което виждате и не посягайте към химии в устрема си да копирате протичащото се в този вид продукция за възрастни.

Опитайте телефонен секс
Ако имате връзка на разстояние или партньорката ви краткотрайно е надалеч, може да поддържате искрата с телефонен секс. Това ще направи въображението ви по-реалистично и по едно и също време с това ще можете да развихрите фантазията си.

Включете лубрикант
Лубрикацията е значима в процеса на мастурбация, защото „ хлъзгавият “ резултат ще ви помогне да достигнете по-бързо върха и то без да претриете или нараните кожата. Не се тормозете да употребявате лубриканти.

Не се престаравайте
Ако мастурбирате за пръв път без помощта на порно, бъдете с по-ниски упования. Опитвате се да намерите различен метод да стимулирате либидото си, тъй че нещата може да се получат по-бавно и с по-ниска активност. Запомнете, че никой не ви следи, нито ви съди и крайната ви цел е да извършите преживяването допустимо най-естествено.

Карайте бавно
Когато става въпрос за действителен секс, преждевременната еякулация ще направи преживяването извънредно незадоволително за партньорката ви. Контролът върху изпразването се учи посредством мастурбиране. За задачата тренирайте да задържате ерекцията си най-малко 10-15 минути, колкото са нужни на една жена, с цел да се приготви за оргазма (времето включва предигра, клиторна стимулация и самото проникване).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР