Mastercard UNIVERSE - металната кредитна карта от Пощенска банка, спечели

...
Mastercard UNIVERSE - металната кредитна карта от Пощенска банка, спечели
Коментари Харесай

Mastercard UNIVERSE от Пощенска банка с отличие от Elan Awards 202

Mastercard UNIVERSE - металната кредитна карта от Пощенска банка, завоюва влиятелно отличие в тазгодишното издание на състезанието Elan Awards 2021 към Международната асоциация на производителите на карти (ICMA).

Mastercard UNIVERSE e премиум артикул от най-голям клас, който е новаторска композиция от неповторим дизайн и извънредни преимущества. Призът за картата е в категорията Environmentally Friendly Cards/ „ Екологични карти “ и е самопризнание за нововъведенията в дизайна, сигурността и техническите достижения при основаването на специфичното платежно средство от ново потомство.

Финансовата институция е единственият победител от България в авторитетното съревнование за най-хубавите достижения в региона на картовия дизайн, а кандидатурата е подадена в партньорство с IDEMIA, компанията производител на железни банкови карти от най-голям клас.

„ Нашата задача със основаването на Mastercard UNIVERSE бе да предложим друго, новаторско и стойностно финансово решение на нашите клиенти, като по този метод да им подсигуряваме вниманието, което заслужават и да отговорим на техните най-високи упования.

Черната ни железна карта съчетава богат пакет от услуги и преференции и дава премиум обслужване с самостоятелен метод и особено отношение за всеки нейн картодържател. Различното при този неповторим артикул е нeговият напредничав дизайн, който е преплетен с устойчивия и екологичен модел на направа.

Изключително сме щастливи, че напъните ни са приети от Международната асоциация на производителите на карти и се стремим отсега нататък да продължим задачата си за създаването на привличащи вниманието платежни карти, които да радват потребителите, удовлетворяват техните потребности и в същото време да развиват потреблението на устойчивите материали в нашата сфера на активност “, разясняват от Пощенска банка.



Всяка година влиятелните награди Еlan Awards дават светлина върху най-хубавите в международната картова промишленост, отличавайки достижения както в региона на картовия дизайн, по този начин и на софтуерните нововъведения. Те правят оценка тези производители, снабдители и реализатори, занимаващи се с нововъведение и персонализация на карти, като ги разпознават за водачи в промишлеността.

Събитието се организира в Съединени американски щати, а в него вземат участие представители от целия свят. Сред водещите имена на фирмите – участници през 2021 година са едни от най-големите интернационалните финансови институции – US Bank, HypoVereinsbank, Nationwide Building Society, Chase Card Services, Knab, Virgin Money Australia, China CITIC Bank Credit Card Center, Bank of Guangzhou, Huaxia Bank, Industrial and Commercial Bank of China, както и Starbucks, Huawei и други

Стартирала през 2021 година, категорията „ Екологични карти “ акцентира възходящия интерес на производителите за потребление на екологично чисти материали и процеси, с цел да се подкрепи опазването на околната среда, както и да се отговори на растежа в потребителско търсене на устойчиви артикули.

Металът има екологични преимущества, заради следните характерности – екологично чист материал, резистентност и устойчивост, високо наличие на рециклирани материали и степен на възвръщаемост на вложенията, дълъг експлоатационен живот, понижава доста броя на употребяваните запаси, опция за 100% преработване в същия артикул, без понижаване на качеството.

В допълнение към всички тези преимущества, металната карта Mastercard UNIVERSE е с артистичен и осезателен дизайн, като употребява графични и гравирани детайли.

Луксозната железна кредитна карта от Пощенска банка е основана посредством специфична направа с минималистичен жанр в черно и сребро и признака за безконечност, който дава отговор напълно на визията на модерните консуматори. Освен впечатляващия си тип, тя дава на клиентите на банката редица улеснения и привилегии, които откриват галактика от нови благоприятни условия пред тях.

С нея те имат достъп до богат пакет от услуги, измежду които

Наградите Еlan Awards са отворени за членове на Международната асоциация на производителите на карти, а спечелилите се избират всред над 100 кандидатури от Северна Америка, Близкия изток и Африка, Азия, Европа и други елементи на света.

Спечелването на премията Elan дава опция за разпространение, престиж и видимост в промишлеността, и е знак на благодарност за спазените високи стандарти при производството на картите от позиция на резистентност.

Сред категориите на състезанието са „ Карти съгласно своите особености “: „ Екологични и Метални карти “, „ Карти за сигурни заплащания “, „ Карти за преданост, промоционални карти и карти за дарове “, „ Идентификационни карти и карти за надзор на достъпа “, „ Уникална иновация “, „ Персонализация и осъществяване на артикул, услуга или план “, „ Най-добър нов артикул, услуга или иновация на доставчик/продавач “.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР