Масови проверки за алкохол без документи направиха полицаи на територията

...
Масови проверки за алкохол без документи направиха полицаи на територията
Коментари Харесай

Хайки за ракия без документи

Масови инспекции за алкохол без документи направиха служители на реда на територията на Благоевградска област при профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на разпространяването и контрабандата на акцизни артикули, без подложен наложителен бандеролен знак.

Полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев са направили инспекция на сергия на кооперативния пазар в града, където е открито, че се съхранява и продава към 16 литра жълтеникава течност с аромат на алкохол.

При взаимни дейности на полицейски чиновници на РУ-Сандански и чиновници на Агенция „ Митници " са тествани павилион в региона на ул. „ Тодор Каблешков " в гр. Сандански, където е открита пластмасова туба, съдържаща към 9 литра жълтеникава течност с аромат на алкохол и питейно заведение с прилежащо към него складово помещение в с. Дамяница, общ. Сандански, където са открити три пластмасови бутилки, съдържащи общо към 14 литра жълтеникава течност с аромат на алкохол.

Полицейски чиновници на РУ-Петрич и чиновници на Агенция „ Митници " пък са открили, че в ресторант в гр. Петрич се продава към 3 литра наливен етилов алкохол, без наложителен бандеролен знак, а на сергия в региона на ул. „ Рокфелер " в гр. Петрич – към 4 литра наливен етилов алкохол, без подложен бандеролен знак.

За случаите са известени способените прокуратури. Работата продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР