Масов хаос, свързан с лутане на пенсионерите между отделни клонове

...
Масов хаос, свързан с лутане на пенсионерите между отделни клонове
Коментари Харесай

Масово лутане на пенсионери във Видин заради великденските добавки

Масов безпорядък, обвързван с блуждаене на пенсионерите сред обособени клонове на “Български пощи “ във Видин за приемането на прословутите великденски добавки от 70 лв.. Припомняме, че изплащането на добавките през пощите се забави поради хакерска атака против осведомителните системи на пощите.

“Досега ходех да си получавам пенсията в пощенски клон в комплекс “Бонония “. В понеделник обаче бях върната да си получа великденската добавка в клона на улица “Широка “, сподели пред “Труд “ 73-годишната жителка на крайдунавския град Николина Цветкова, която мъчно се придвижва. Подобно е и ситуацията с множеството нейни събратя, които трябваше да се лутат из града, пренасочвани от чиновниците на пощите към прилежащи клонове.

По обяд в сряда пред централната поща във Видин имаше опашка от дузина възрастни хора, които чакаха на опашка за 70-те лв. и разясниха, че тези пари ще им стигнат, що се касае за 3-4 кг агнешко, имайки поради стремглаво растящите цени на питателните артикули.

Днес е последният ден за погашение на пенсиите и добавките, само че в случай че се наложи, погашение ще се прави и в четвъртък, разгласи на ексклузивен брифинг през вчерашния ден основният изпълнителен шеф на “Български пощи “ Деян Дънешки.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР