Масов бой изправи косите на хората в Пещера. Две групи

...
Масов бой изправи косите на хората в Пещера. Две групи
Коментари Харесай

Масов бой в Пещера, двама в болница

Масов пердах изправи косите на хората в Пещера. Две групи хора се сбиха в квартал " Луковица ". Сигналът за случилото се е получен към 23 часа в понеделник, оповестяват от полицията.

По първични данни, в региона са се събрали десетки поданици на махалата и това наложило по-сериозна полицейска интервенция. По предписание на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи към мястото били ориентирани още седем екипа на районните ръководства от региона и на Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив.

Повикани са и всички чиновници от почиващите смени на Районното ръководство в Пещера. В резултат на подхванатите сложни дейности напрежението било овладяно. На мястото е осъществен оглед, открити са нанесените материални вреди.

За 24 часа са арестувани трима мъже на възраст сред 36 и 60 години от квартала. В МБАЛ-Пазарджик са настанени двама потърпевши, които по тяхно предпочитание тази заран са освободени от болничното заведение, прецизират от пресцентъра.

По случаите се водят досъдебни производства за безчинство, заличаване и разваляне на непознато имущество, като процесуалните дейности са под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР