Маските в България падат удивително бързо. Днес прогресивните социалисти набързо

...
Маските в България падат удивително бързо. Днес прогресивните социалисти набързо
Коментари Харесай

Симов: Маските в България падат удивително бързо

" Маските в България падат изумително бързо. Днес " прогресивните " социалисти небрежно се спазариха с ГЕРБ и от този нов парламентарен флирт се роди тяхното право да вършат заявления и да им бъде удължавано времето.
Още от на следващия ден ще забележим по какъв начин тези прогресори ще влизат в залата като послушни парламентарни лакеи, с цел да обезпечават кворума на ГЕРБ и да им разрешават следващите законодателни и лобистки гаври с българския народ ", в обществената мрежа Facebook.
 Напусналите Българска социалистическа партия депутати гласоподават в комисия с ГЕРБ Напусналите Българска социалистическа партия депутати гласоподават в комисия с ГЕРБ
В правна комисия през днешния ден ГЕРБ, Оперативна програма и напусналите Българска социалистическа партия депутати гласоподаваха с ГЕРБ за промени в правилника на Народно събрание, които им дават права като на...
" Искам да ви кажа, че съм сюрпризиран, само че, уви, не съм. Така преди 6 години Ивайло Калфин написа писмо, че той напуща групата на българските социалисти в Екологичен потенциал, само че ГЕРБ остава главният му политически съперник. 8 месеца по-късно стана вицепремиер на Бойко Борисов. Сега имаме римейк на безусловно същата политическа сапунка.
Иронично е. Основното жалване на отцепниците беше, че Корнелия Нинова била властнически водач и техните свободолюбиви души били осквернени от това. Мамини сладки. Очевидно те към този момент са изцяло окей с авторитаризма на Бойко Борисов. Ужасно е да гледаш напазарувани хора и изтъргувани съвести... "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР