Маскирани откраднаха оборота от 10 000 лв. и стекове с

...
Маскирани откраднаха оборота от 10 000 лв. и стекове с
Коментари Харесай

По-дръзки ли стават крадците или полицията ни по-неспособна?

Маскирани откраднаха оборота от 10 000 лева и стекове с цигари от бензиностанция в София. Това е втори грабеж в границите на няколко дни, от полицията не изключват набезите да са направени от една и съща незаконна група.

В утринния блок на Българска национална телевизия проф. Калин Гайдаров, някогашен шеф на Института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи, разяснява крадците ли стават по-дръзки или полицията по-неспособна да ги залови.

Пореден обир на бензиностанция в София

"Това е един натурален развой на развиване на престъпността. Тя, както и светлата част на обществото, е динамична ", съобщи проф. Гайдаров.

"От друга страна, явно е, че има един развой на цялостна деградация на обществените нрави. Това няма по какъв начин да не се отрази и върху най-крайните проявления на престъпността ", обелаза той..

Много е значимо по какъв начин се противодейства, означи той.

По думите му има струпване на хора, които не работят, не учат и не се занимават с нищо публично потребно, а в това бездействие се раждат всевъзможни хрумвания и се предизвика и престъпността.

От значително значение е полицията да работи по профилактика и предварителна защита на престъпността, сподели проф. Гайдаров.

"Дали тези хора са едни и същи не е толкоз значимо. Важното е, че има доста такива хора и броят им се усилва поради това, че обществото няма отношение към тази своя част най-много юноши и младежи, които не вършат нищо ", сподели още проф. Калин Гайдаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР