Маскирани мъже в Швеция са освободили осъден за убийство престъпник,

...
Маскирани мъже в Швеция са освободили осъден за убийство престъпник,
Коментари Харесай

Маскирани в Швеция освободиха осъден за убийство, когато бил закаран на зъболекар

Маскирани мъже в Швеция са освободили наказан за ликвидиране нарушител , когато бил закаран на ортодонт, съобщи ДПА, като се базира на известия на шведското радио и представители на затворническите управляващи.

Според шведското радио избягалият е 17-годишен юноша, наказан за ликвидиране.

Затворническите управляващи оповестиха, че младежът е трябвало да бъде отведен от поправителен дом , с цел да отиде на ортодонт в град Сьодертале, югозападно от шведската столица Стокхолм.

Когато затворническият автомобил дошъл пред зъболекарския кабинет, до него спрял различен автомобил, споделиха затворническите управляващи. Тримата охраняващи младежа чиновници на пандиза били застрашени с оръжие.

Според полицията опасността е била отправена от най-малко двама маскирани мъже, които по-късно се качили в колата с младежа и потеглили . Полицията е почнала да търси избягалия пандизчия и неговите съучастници с хеликоптер.

Това е вторият сходен случай в Швеция в границите на няколко месеца. През февруари в град Норшьопинг различен пандизчия беше освободен, когато бил превозен от пандиза в болница.

Шведският министър-председател Улф Кристершон назова освобождението шокиращо.

" Мисля, че е скандално човек, който може да е умъртвил различен човек, би могъл просто да избяга благодарение на въоръжени съучастници ", разяснява Кристершон известията за случая пред шведския парламент.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР