Маскирани мъже са нахлули в пощенски клон в софийското село

...
Маскирани мъже са нахлули в пощенски клон в софийското село
Коментари Харесай

Бандитите, обрали пощата в Световрачане, избягали с врачанска кола

Маскирани мъже са нахлули в пощенски клон в софийското село Световрачене.
Те са съумели да ограбят сред 2000 и 3000 лв.. Обирът е станал в миг, когато в региона е имало възрастни хора, които са чакали да получат пенсиите си. Нападателите са били с маски и въоръжени, настояват източници от Министерство на вътрешните работи.
„ Три лица с маски. Единият с бухалка, другият с кози крайник, третият с револвер, влизат и лишават към 3 хиляди лв. от преди малко заредените пари за разпределяне на пенсиите “, сподели Иван Каназирски - шеф на Второ РПУ в София.
Маскираните са влезнали през задния вход и пред очите на чакащите пенсионери са нападнали двете касиерки и са взели част от парите за погашение на пенсиите им.
Жена, която е станала свидетел, описа, че касиерката е изпищяла, а по-късно мъж с маска на лицето е почнал да я дърпа и удря.
„ Извиках всички мъже, притичаха, разрушиха стъклото, само че вратата беше заключена и той избяга от другата страна. Доколкото разбрах единствено две пачки са взели. Тя беше извадила да заплаща на първата жена. Към 9.00 часа пристигнаха парите…колко беше, не мога да ви кажа “, описа жена.
Интересна детайлност е, че пощата в Световрачане се намира в постройката на общината.
След обира мъжете са избягали в посока Негован с дребна бяла кола, с врачанска регистрация.
Районът е блокиран от полицията. Полицията търси причинителите./ БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР