Маскиран крадец обра бившия футболен шеф и жертва на Наглите

...
Маскиран крадец обра бившия футболен шеф и жертва на Наглите
Коментари Харесай

Бивш футболен бос понесе много тежът удар

Маскиран апаш обра някогашния футболен началник и жертва на " Наглите " Ангел Бончев. Той е съумял да свие три каси с общо 27 000 лева и 700 евро, оповестява " Телеграф ".

Престъплението станало в неделя в хидропарк Казичене, само че жалбата в полицията е пусната във вторник, разкри Бончев.

От Столична дирекция на вътрешните работи потвърдиха за случая, като допълниха, че сега причинителят се търси. Ангел Бончев стопанисва хидропарк. Там имал няколко портативни дребни каси.

Предполага се, че някой е знаел, че държи там крупната сума, защото и моментът на удара бил изчислен по този начин, че да не е на обекта, считат проверяващи.

Камери обаче снимали нарушителя. Той бързо взел металните касети, в които имало 27 бона и 700 евро и духнал с мотор. Бончев показа, че се надява колкто се може по-бързо апашът да бъде задържан.

Ангел Бончев е някогашен изпълнителен шеф и президент на Литекс и някогашен началник на Спартак (Плевен).

През 2008 година той и брачната половинка му Камелия бяха измежду първите жертви на " Наглите ". Бончев е държан в плен в продължение на 50 дни, а по-късно изхвърлен в региона на Княжево с два отрязани пръсти. За да освободи брачната половинка си, той преведе 157 000 евро на фондация за битка с рака на гърдата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР