Маски за боксьорите до влизането в ринга и премахване на

...
Маски за боксьорите до влизането в ринга и премахване на
Коментари Харесай

Маски за боксьорите и без плюене между рундовете

Маски за боксьорите до влизането в кръга и унищожаване на кофите за храчене сред рундовете са единствено част от странните оферти на Британският боксов надзорен ръб за това по какъв начин да се организират дуелите в Англия след края на изключителното състояние.
 Снимка: БГНЕС
Организацията изпрати до мениджърите документ от 5 страници , в който разказва концепциите си за опазване на здравето на всички участници в една гала-вечер и предпазването им от заразяване с COVID-19. Очаква се дуелите да се възобновят през юли , малко след рестартирането на елитното футболно състезание на Острова, като всяка гала-вечер ще бъде от не повече от 5 дуела. Все още има съмнения по отношение на това дали мачовете за трофеи влизат в тази численост, или могат да бъдат провеждани след 5 подгряващи.

Ето част от предложенията:
Всяко шоу ще се организира без феноев; Боксьори, рефери и треньори ще носят защитни маски на ринга; Боксьор може да смъкна маската си на кръга, само че реферите и тимовете в ъглите би трябвало да останат с тях постоянно; Боксьорите не могат да плюят в кофи в ъглите си; Без конферансие, девойки, показващи рундовете и телевизионни камери на ринга; Всички уреди, в които ще се организират дуели, ще минават инспекция от Борда и ще бъдат „ почиствани по медицински стандарти “; Само „ значими “ публични лица, промоутъри и представители на медиите могат да присъстват; Хора в рискови категории, като бременни дами, хора „ със съществено наднормено тегло “ или такива с диабет, нямат право да присъстват; Всички ще бъдат тествани за COVID-19; Боксьори, треньори и рефери ще бъдат тествани за COVID-19 48 часа преди началото на мача и ще бъдат в самоизолация в хотел до момента в който излязат резултатите от проучванията им.  twitter.com
Промоутърът Еди Хърн разгласи, че предложенията биха основали „ големи и сложни за превъзмогване бариери “ , до момента в който друга значима фигура в промишлеността, поискала анонимност пред Би Би Си, дефинира документа като „ фарс “ .

BOXING RETURNING

Here’s the latest BBBoC stringent measures for the ‘behind closed doors’ return of boxing in JULY

Includes:
* Pre-tournament Covid-19 tests
*Social distancing
* Max 5 fights
* Referee, cornermen and officials must wear PPE
* No ring girls
* No spitting pic.twitter.com/lEs730hI8G
— Boxing-UK (@Boxing_UK_) May 5, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР