МАСКАРТ и АРГОС с гордост Ви канят на един невероятно

...
МАСКАРТ и АРГОС с гордост Ви канят на един невероятно
Коментари Харесай

Специален концерт-спектакъл: Когато свършат думите идва музиката

МАСКАРТ и АРГОС с горделивост Ви канят на един необикновено специфичен концерт-спектакъл , оповестиха от Община Пловдив.

Проектът „ Пеещи актьори 2 “ ще гостува в град Пловдив на 1 юни от 20:00 часа на сцената на Античен спектакъл. Ако се чудите се какво в действителност съставлява концерт-спектакъла „ Пеещи актьори 2 “, ето какво значи той за артистите които вземат участие в него:

„ „ Пеещи актьори 2 “ е едно предизвикателство. Музикантите могат да играят на сцена, а актьорите да пеят. Това е нещо като случка, която незабелязано се трансформира в обич. Спектакълът изважда всички от зоната им на комфорт и ги слага в обстановка, безусловно нетипична за тях, в действителност тъкмо това е забавното на спектакъла.

Не всеки от участниците е имал опцията в своя живот да е на сцена с толкоз огромен оркестър, само че когато излязат на сцена и усетят мощта, силата и вибрацията на оркестър, дирижиран по този начин виртуозно, те се придвижват на напълно друго равнище. Музиката през погледа на артиста има напълно друг изказ и посока.

„ Пеещи актьори 2 “ е една самодейност, която дава опция да се реализират задачи и цели, а точно да пазим жива българската памет, да обръщаме внимание на нашата история, да съживяваме елементи от българската просвета, която по някакъв метод има заплаха да бъде забравена. Особено предизвикателство е да работиш с някой, който е експерт в региона си.

Музиката е нещо като душата на човек, можеш да вървиш в разнообразни светове и то до момента в който стоиш на едно място. Музиката е най-великото изкуство и най-бързо доближава до душата на човек. Тя е метод на живот, метод на изложение. Когато човек пее, той показва своите усеща и ги предава на публиката. Когато свършат думите идва музиката.

Какво друго остава да ви кажем, като се изключи че Ви каним на 1 юни от 20:00 часа на сцената на Античен спектакъл на „ Пеещи актьори 2 “. “

Билети може да закупите от каса „ МаскАрт “ в Дом на културата „ Борис Христов “, в мрежите на Ивентим и Грабо.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР