Маска с желатин и банан за стегната кожа на лицето Тези,

...
Маска с желатин и банан за стегната кожа на лицето
Тези,
Коментари Харесай

Маска с желатин и банан за стегната кожа на лицето

Маска с желатин и банан за стегната кожа на лицето

Тези, които желаят да имат хубаво и постоянно свежо лице, козметици от целия свят предлагат да употребявате маска с желатин. Ако постоянно вършиме тази процедура, кожата ви ще стане чиста, гладка и стегната за доста къс интервал от време.

Желатинът попълня недостига на колаген в кожата, който се демонстрира през годините. Той отстрани фините бръчици, избелва кожата, прави я копринена и усилва кръвообращението, а оттова и подхранването й.

Като помощна съставна част, постоянно се употребява в козметичните салони, за покачване и стягане на бузите и брадичката, а също се прибавя към шампоаните. В маските за коса се употребява за придаване на размер и издръжливост на косата или като средство за укрепване на ноктите.

Основното преимущество на маските с желатин е, че за разлика от другите средства, желатиновите молекули са доста дребни и елементарно проникват в кожата.

Тази рецепта е тествана и доказана от огромен брой дами.

Необходими съставки:

4 супени лъжици вода
1 чаена лъжичка желатин
2 супени лъжици намачкан банан

Приготвяне:

Разбъркайте водата с желатина, оставете за 10 минути да набъбне. След това прибавете банановото пюре и разбъркайте. Бананът е източник на витамини и хранителни субстанции, подхранва кожата, което я прави еластична и здрава.

Как се ползва:

Маската се нанася отмерено на тъничък пласт на почистено лице, като се заобикаля зоната към очите и устата. След като нанесете маската, отпуснете мускулите на лицето. Оставете да работи за 20 минути. Измийте с топла вода, с масажни придвижвания.

Можете да прилагате маската 2-3 пъти седмично. Скоро ще забележите позитивен резултат върху кожата на лицето си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР