Масивна татуировка на гърба си – това си подари за

...
Масивна татуировка на гърба си – това си подари за
Коментари Харесай

Нети се съблече гола и втрещи с огромна татуировка /снимки/

Масивна татуировка на гърба си – това си подари за коледно-новогодишните празниците певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети.
Макар да не е ясно дали татусът е същински или краткотраен, явно е, че с него звездата цели да запечата любовта си към музикалното творчество.
Причината – заемайки съвсем целия й тил, той илюстрира един от най-популярните знаци в музиката – нотния ключ сол, който разрешава да се дефинира музикалният звук на нотите, като фиксира ситуацията на дадена нота, по отношение на която се разполагат останалите.
За „ подаръка “ си се похвали самата певица в обществените мрежи, като разгласява фотография от творението на голия си тил.
„ И дано музиката бъде с вас “, сбито написа тя под фрагмента.
Припомняме, че в края на 2021 година Нети, публично стана докторант на Националната Музикална Академия „ Проф. Панчо Владигеров “ в специалността “Оперета и мюзикъл”. Това заяви самата тя с обява в обществените мрежи. Това се случи откакто през 2019 година тя се дипломира с отличие от Националната Музикална Академия „ Проф. Панчо Владигеров “. Певицата приключи магистърска стратегия в компетентност "Оперета и мюзикъл ". Именно тя бе посочена и като първенец на випуска, заяви тогава гордият й брачен партньор Добрин Векилов-Дони.
Освен това, Добрева има към този момент и друга тапия зад тила си. През 2000 година тя приключи НАТФИЗ в класа на професор Стефан Данаилов, доцент Илия Добрев и Ивайло Христов и то още веднъж с цялостно отличие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР