Масивен инфаркт е причината за смъртта на Йордан Графов Божериков,

...
Масивен инфаркт е причината за смъртта на Йордан Графов Божериков,
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Шокиращи разкрития за смъртта на Страшилището на Сливен Данчо Графа

Масивен инфаркт е повода за гибелта на Йордан Графов Божериков, по-известен като Данчо Графа, научи БЛИЦ Божериков е умрял през вчерашния ден. Той бе едно от именитите лица от подземния свят в града на стоте войводи, споделят източници на БЛИЦ.
Името на Данчо Графа се появи за пръв път в общественото пространство през 2003 година, когато избяга от полицията до момента в който дознателят и юристът му разговаряли. По него време той се свързваше с набирането на проститутки и разпространяването на опиати в Сливенска област.

През април 2017 година Данчо Графа бе упрекнат като главатар на проведена незаконна група, занимавала се от началото на с лихварство и рекет на територията на Сливен. В ОПГ-то бяха още четирима.

Групата им е работила от януари 2016 година Близо 30 са очевидците, потърпевши от силовите й дейности, които са дали показания пред арбитър. Участниците предоставяли заеми против високи лихви, най-вече от 500 до 1000 лева и на малоимотни хора от Сливен и района. При минимум закъснение на заплащанията от страна на кредитополучателите следвали закани и побоища.

Нерядко членове на групата нахълтвали в домовете на длъжниците и „ прибирали “ тв приемници, хладилници и други движимости, с цел да ги продадат и да върнат „ инвестицията си “ дружно с лихвите.

Местни хора описаха пред БЛИЦ и пикантни случки от бурния живот на Графа, който остава прикрит за престъпните летописи.

"Има една преживелица с различен локален гъзар, наследник на огромни предприемачи. Онзи спал с някогашната му жена и се похвалил на един-двама. Стигнало до Графа. Тоя го качил на Карандила, пикал върху него, карал го да му бие ч*кии. И всичко снимал. После посредством свои хора изпратил клипа на всички в града...

Половината Сливен беше гледал видеото. И то тъкмо, до момента в който въпросният беше претендент за общински консултант. Майка му тогава подвигна врява, разправяше, че е платила 100 000, с цел да убият Графа... Ама нищо, не го убиха ", описаха локални хора пред БЛИЦ.

"В нощните заведения най-редовно беше гол до кръста с каубойска шапка и револвер на кръста. Преди година се реалокира към този момент да живее в едно село Самуилово, до Сливен и се покри. Направи малко кафе в селото и всички мутри ходеха там да пият кафе ", допълват източниците му.

Данчо Графа е женен и оставя сираче момченце на 3 години.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР