Масивен инфаркт е покосил Красимир Узунов - собственик на радио

...
Масивен инфаркт е покосил Красимир Узунов - собственик на радио
Коментари Харесай

Масивен инфаркт след грип покосил Красимир Узунов

Масивен инфаркт е покосил Красимир Узунов - притежател на радио и организация Фокус, в понеделник в 4 ч. сутринта, разкрива " 24 часа ". В събота по обед е отишъл за малко на погребението в храма " Света София " на един от най-близките си другари - предприемача Пламен Минчев. Предупредил мъжката компания да стои по-далече от него, с цел да не ги болести с грип. Не се чувствал добре, идвал от пътешестване в Плевен и считал, че е настинал. Постоял малко в храма и се извинил, че няма да отиде в ресторанта на Пламен Минчев, с цел да го упоменат на чаша вино. Казал, че се прибира и ще топли леглото и в понеделник. Насрочил си среща с приятелите за през днешния ден, вторник. В неделя през нощта ненадейно се е влошил, станало му е зле и в 4 сутринта е умрял. Вместо среща, околните му другари ще го изпратят в четвъртък. Поклонението пред притежателя на организация “Фокус ”, който всички назоваха Поручика, ще е на 28 февруари от 10 ч в зала “Тържествена ” на Централния боен клуб.

" Отиде си един прелестен човек, беше ми другар. Оставил е огромна следа в съзнанието на хората, които го познаваха ”, съобщи министър председателят Бойко Борисов. Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов го дефинира като същински родолюбец и патриот. “Ще липсва на всички, които го познаваме, тъй като беше почтен човек, който постоянно поставяше правилата и идеалите пред самоцелната облага и триумфа. Ще ми липсваш, приятелю! ”, написа във фейсбук Цветанов.

Йорданка Фандъкова напомни, че Краси е подстрекател на концепцията за пантеон за респект на българите, взели участие в Първата международна война. “Искаше да засадим в двора на Военната академия по едно дърво от всички места на българската бойна популярност - от Завоя на Черна, от Чеган, от подножието на Каймак-Чалан, “защото дърветата се хранят от земята, а земята е цялостна с кръв ”, спомня си кметът на София.

Сред стотиците, уважили Узунов, бяха и шефката на Народното събрание Цвета Караянчева, соцлидерката Корнелия Нинова, водачът на “Атака ” Волен Сидеров, президентите Росен Плевнелиев и Георги Първанов и други общественици и политици. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР