Мащабно издирване на малко русо момченце се провежда във Франция.

...
Мащабно издирване на малко русо момченце се провежда във Франция.
Коментари Харесай

Френския Сашко: Издирват 2-годишно дете във Франция

Мащабно търсене на малко русо момченце се организира във Франция. Акцията притегля голямо публично внимание. 2-годишният Емил е липсващ, до момента в който е бил на посетители на баба си и дядо си в южното планинско село Льо Верне.

Повече от 800 служби за незабавна помощ са мобилизирани в търсенето на детето, което е в неопределеност от 8 юли.

Емил от Буш дю Рон е висок към 90 см, рус с кафяви очи. Момчето носи жълто горнище, бели къси панталони и туристически обувки.

В събота следобяд бабата и дядото изгубили за малко от взор момченцето. Те желали да го качат в колата, само че Емил към този момент го нямало. Двама очевидци го видели да тича по улица в селцето, само че решили, че няма заплаха за него измежду 125-те поданици на обитаемото място, споделя вестник " Фигаро ".

Малко след 17 часа бабата и дядото съобщили на управляващите за изгубването на детето. Десетки локални поданици и други доброволци се включват в издирвателната интервенция на полицията и пожарната. Те в началото претърсили радиус от 5 км.

„ Льо Верне е малко селце с към 20 къщи, всичко тук се вижда. Може да детето да е минало известно разстояние, да се е изгубило или скрило “, разяснява кметът Франсоа Балик.

„ Възрастта на детето е както преимущество, по този начин и минус. Той е на две години и половина, тъй че не може да отиде доста надалеч самичък. Проблемът е, че той към момента няма открити двигателни умения. Например, в случай че падне някъде, откъдето е мъчно да се измъкне, мъчно ще откри пътя назад “, разяснява Дейвид Корона, някогашен офицер от жандармерията.

„ Емил може да е отишъл по-далеч, в сравнение с в началото се смяташе. На тази възраст децата търсят самостоятелност, макар че знаят, че са подвластни от възрастни. На тази възраст стартират да споделят „ не “, разяснява Лор Вестфал, психолог и теоретичен помощник в университета Sciences Pо.

Полицията към този момент изключва момчето да е отвлечено. Дори кметът на града не желае да повярва в това. В дребната общественост непознатите незабавно биха привлекли вниманието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР