Мащабна спецакция се проведе на територията на област Враца, съобщиха

...
Мащабна спецакция се проведе на територията на област Враца, съобщиха
Коментари Харесай

Ударно! Мащабна спецакция се проведе на територията на област Враца

Мащабна спецакция се организира на територията на област Враца, оповестиха от полицията.
В сряда на територията на районното ръководство в града под Околчица  се е провела профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на противозаконната миграция, запазване на публичния ред, надзор над непознати жители с непрекъснат адрес. Служителите на реда направили инспекция 215 автомобила и 304 лица. Съставени били 3 акта и 31 фиша по Закона за придвижване по пътищата, както и 17 ел. фиша по Закона за придвижване по пътищата. 
Специализирана интервенция със същата цел била извършена и на територията на районното ръководство в Оряхово. Проверени били 51 автомобила и 59 лица. Полицаите съставили 19 фиша по Закона за придвижване по пътищата.
За времето от 15 часа в сряда, до 15 през вчерашния ден на територията на районното ръководство в Козлодуй се е провела профилирана интервенция  с цел противопоставяне на трафика на противозаконната миграция. Проверени били 80 лица и 51 автомобила. Униформените открили едно нарушаване на Закона за придвижване по пътищата.
През миналото денонощие профилирана интервенция за надзор на автомобилното придвижване, противопоставяне на битовата престъпност бе извършена на територията на районното ръководство в Козлодуй. Извършени били инспекции на 37 автомобила и 48 лица. Полицаите съставили 5 фиша по Закона за придвижване по пътищата.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР