Мащабна акция се провежда в Новозагорско, съобщиха от полицията. Акцията

...
Мащабна акция се провежда в Новозагорско, съобщиха от полицията. Акцията
Коментари Харесай

Мащабна акция на жандармерия и полиция в Новозагорско

Мащабна акция се организира в Новозагорско, оповестиха от полицията.

Акцията е сложна, ориентирана против наркоразпространението, нерегламентираната продажба на акцизни артикули , както и против закононарушения срещу политическите права на жителите.
 ОД на МВР-Сливен
Операцията се организира в квартал „ Шести ” в Нова Загора и в няколко обитаеми места на общината. Участват сили на Икономическа и Криминална полиция, Зонално жандармерийско управление-Бургас, чиновници на Районно управление-Нова Загора и Национална агенция за приходите. 

Това е третата интервенция от този вид от началото на месеца. В предходните акции са взели участие екипи на Областната дирекция по сигурност на храните. Проверяват се магазини, офиси, заложни къщи, частни адрес и. Извършва се надзор на хора от престъпния контингент.

Обект на инспекция са подозрения за пазаруване на гласове , за което са формирани протоколи са предизвестие и са формирани преписки, работата по които тече сега. 
 ОД на МВР-Сливен
Задържани са четирима мъже - трима за владеене на наркотични субстанции и един за шофиране с сложени регистрационни таели, издадени за друго транспортно средство. 

" Икономическа полиция " и чиновници на Национална агенция за приходите са правят инспекции в търговски обект и в Нова Загора и село Съдиево. Проверяват са за нерегламентирана продажба на акцизни артикули. Установена е нерегламентирана продажба на артикули, обект на авторско право, за което е формирано едно досъдебно произвеждане.
 ОД на МВР-Сливен
Проверяват са документи и тетрадки за продажба на артикули на вересия. Екипи на Зонално жандармерийско управление-Бургас подкрепят работата на полицейските екипи на Районно управление-Нова Загора при определяне на нарушавания по Закона за придвижване по пътищата. 

Операциите на територията на региона не престават
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР