Мащабна акция на ГДБОП и ОД на МВР в Бургас

...
Мащабна акция на ГДБОП и ОД на МВР в Бургас
Коментари Харесай

Екшън на Слънчака: Разкрепостени момичета в оскъдно облекло изведени от нощен клуб!

 Мащабна акция на ГДБОП и ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас е осъществена нощес в Слънчев бряг. Едно от местата, които са проверявани, е някогашният стриптийз клуб на , което се намира във вътрешната част от поредност нощни заведения по основната алея.

" Качулките “ са атакували към 02:00 часа след среднощ. Задържани са най-малко 3 лица по обвиняване за сводничество. Сред изведените от заведението били и няколко разкрепостени девойки по нищожно облекло, на забележима възраст 20-22 години, които по първични данни трябвало да бъдат разпитани като очевидци, само че не е изключено да бъдат привлечени и като обвинени. Иззети са пари и ценоразпис с услугите на девойките.

Стриптийз клубът до неотдавна се стопанисваше от Димо Петров-Флорината, който е добре познато име в подземния свят, а сега се държи от мъж с малко име Николай, който не е прочут на необятната общност. За разлика от него Флорината е легенда в ъндърграунда. През 2019 година той бе задържан за сводничество в Слънчев бряг, а през 2018 година в Банско.

Впоследствие КП КОНПИ му запорира имущество за близо 370 хиляди лв., за което той не съумя да потвърди произхода на парите си.

Впоследствие се разнесе слух, че той се мести в Холандия, само че наши източници разкриха, че сега още веднъж е в Слънчев бряг… като екскурзиант, написа " Флагман ". Може би е съвпадане, само че през последните няколко седмици, при разнообразни полицейски разработки са " ударени “ тъкмо заведенията, които преди време стопанисваше Флорината в курорта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР