Машините на Мадуро са на Борисов. Бяха избрани от ЦИК,

...
Машините на Мадуро са на Борисов. Бяха избрани от ЦИК,
Коментари Харесай

Кирил Петков: В сряда се връщаме в НС, предлагаме комисия за промени в ИК

" Машините на Мадуро " са на Борисов. Бяха определени от ЦИК, в която имаше негов човек. Защо би трябвало и хартиените бюлетини, и тези от машините да се поставят в един чувал? Защо би трябвало Общественият съвет към ЦИК да се закрива? Казват, че на никое място в Европа не се гласоподава с машини, само че аз не съм виждал хора с чували, които да подменят вота. Всички помним зала " Арена Армеец " преди, където се бутат хора на опашка. Вярвам, че България отиде стъпка напред. Никой не желае да му бъде фалшифициран вотът. Нека да се направи комисия и да се върнем към дебата. Хората не желаят някой да им открадне вота в тъмните часове. Вчера целият бул. беше изпълнен с хора, което ми даде вяра, че на тях им пука. В сряда влизаме назад в пленарната зала, с цел да предложим тази комисия. Ако не одобряват предлагането ни, значи, че бързат за избори, които желаят да откраднат ". Това съобщи пред Нова ТВ съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. 

" Очаквам да се употребява член 82 от правилника на Народно събрание и предложенията за промени на Изборния кодекс да се отдръпват. Ако другата седмица отново измежду нощите не ги интересуват хората, чакам несъгласие на Радев. Трябва да има оптимално обединяване на демократичните общности. Там, където можем, е рационално да се явим на локалния избор с Демократична България, както и с други демократични партии и организации. За самите имена за кандидат-кмет на София е рано да приказваме. Той би трябвало да е срещу кражбите, пейките по 10 000 лева и " подредените " павета. От самото начало казахме, че ще сме градивна съпротива на мандатоносителя. Освен нашата самодейност за бюджета, други диалози не съм видял, а се занимаваме с други работи. Какво прави през вчерашния ден в 9:00 часа ръководителят на Народното събрание и другите депутати в партийната централа на ГЕРБ? Изборният кодекс не мисля, че е толкоз значима тематика, само че в случай че ще се преглежда, това да бъде денем, а не измежду нощите ", сподели още Петков.

" Казусът за електроцентралите е доста значим. Хубаво е, че в тази ситуация Европейска комисия е трета страна и съдия. Тя сподели, че няма да се затварят централите и опорките на ГЕРБ увиснаха. Службите би трябвало да вършат инспекции на всички снабдители на газ. Мой правист се яви на делото против Бойко Борисов. Когато той лъже, би трябвало да си понесе отговорността ", разяснява някогашният министър председател.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР