Масажирайте точката Саня Ин Дзяо ежедневно преди лягане в продължение

...
Масажирайте точката Саня Ин Дзяо ежедневно преди лягане в продължение
Коментари Харесай

От Тази Точка Зависи Цялото Здраве На Жената! Ето Защо Трябва Да Я Масажирате Всяка Вечер

Масажирайте точката Саня Ин Дзяо всекидневно преди лягане в продължение на 10 минути, както и когато и да е на деня. Можете да редувате всеки крайник или да масажирате двата едновременно. Месец по-късно, вие ще постигнете следните резултати:

1) Редовен цикъл

Стимулирането на тази точка провежда работата на далака, бъбреците и черния дроб. Подобрява кръвообращението, отстранява всички наслоявания. В резултат на това се контролира менструалния цикъл, усъвършенства се положението на кожата, възстановяват се виталните сили на организма.

2) Еластична кожата

Кожата става видимо по-стегната, по-гладка, мека и здрава – това се дължи на работата на далака. Изчезват зачервяванията и бръчките.

3) Чувственост

Коригира се общия хормонален баланс и се позволяват интимните проблеми. Между другото, болките по време на менструация също изчезват.

4) Подобряване на работата на яйчниците и матката

Много настоящ въпрос за дамите, които желаят да забременеят. Стимулирането на точката ще усъвършенства притока на кръв към матката.

5) Стабилизира работата на стомашно-чревния тракт

Масажирането на точката Саня Ин Дзяо се предлага, в случай че страдате от отичане на корема, чревни разстройства и нарушавания в храносмилането.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР