Марто от Игри на волята по-известен като Елвиса бил семеен

...
Марто от Игри на волята по-известен като Елвиса бил семеен
Коментари Харесай

Вижте каква красавица зарязал Елвиса заради Емануела

Марто от „ Игри на волята ” по-известен като Елвиса бил фамилен с дете по време на аферата с Емануела. След като  влезе в силовото шоу се трансформира в един от най-запомнящите се играчи на пети сезон. Милионерът, който се осмели да си скапе комфорта на открито и влезе в шоуто да се подложи на  куп ограничения може и да е ненавиждан от публиката. Но няма по какъв начин да му отречем, че има изострен разум и яки тактически ходове. Които му оказват помощ от ден на ден да се доближава към финала.

За Марто още при започване на „ Игрите ” се разбра, че е един от известните плейбои на София. Притежава верига от заведения за храна. А се оказва, че Емануела му е била най-голямата обич в продължение на доста години наред.

Само, че през този дълъг интервал Елвиса е бил фамилен. По това  време бил женен за хубавицата Гергана. От която имал дребна щерка.

Но откакто жена му схванала за изневярата с най-секси пайнерката не му дала прошка и последвал бракоразвод. Марто  ооставил фамилното жилище на някогашната си половинка тъй като момиченцето му било едвам на 9 години. Самият Елвис има още една щерка и няма подозрение, че доста обича децата си.

Двете дъщери на Марто

За връзката си с Емануела твърди, че когато не се обичали връзките им били токсични: „ И двамата сме огромни инати и с мега крепко его. Всеки искаше да командва другия и по тази причина не ни се получи ”, разяснява преди време той.

Инфо: dama.bg

Тагове: new Мартин Нколов Елвиса Игри на волята Бившата на Елвиса Гергана Емануела
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР