Мартинес: Анри ще бъде чудесен треньор на МонакоСелекционерът на Белгия

...
Мартинес: Анри ще бъде чудесен треньор на МонакоСелекционерът на Белгия
Коментари Харесай

Мартинес: Анри ще бъде чудесен треньор на Монако

Мартинес: Анри ще бъде превъзходен треньор на Монако
Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес съобщи, че помощникът му в националния тим Тиери Анри ще се впише чудесно на треньорския пост в Монако. Бившият нападател на Арсенал към момента не е публично назначен отпред на френския клуб, само че след напускането на Леонардо Жардим и отхвърли на Анри да стане управител на Астън Вила, от уеб страницата на L’Equipe стана ясно, че Анри се е съгласил на тригодишен контракт с,,монегаските “ и ще бъде публично показан в понеделник. Мартинес показа на конференцията след мача на Белгия против Швейцария от шампионата Лига на нациите, че не се съмнява в качествата на Анри.

,,Тиери Анри напуща Белгия като асистент треньор? Явно сте по-информирани от мен. Не мога да потвърдя тази вест, само че той сигурно ще напусне представителния отбор един ден “, стартира испанеца.,,Дали ще бъде в събота, след седмица или половин година, ние сме готови за това. Тиери оказа помощ доста на Белгия и ние сме подготвени да му отвърнем със същото. Той без подозрение има капацитетът да се трансформира в един доста добър треньор. “, приключи експертът.

Белгия записа втори триумф в Лигата на нациите и оглави своята група след сложната победа с 2:1 над Швейцария. В воин за,,червените дяволи “ се трансформира Ромелу Лукаку, който осъществя и двете попадения при триумфа. В идващия си дуел от конкуренцията бронзовите медалисти от Световното състезание в Русия се изправят вкъщи против Исландия на 15 ноември. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР