Мартин водеше жени у нас, докато аз съм на участие!

...
Мартин водеше жени у нас, докато аз съм на участие!
Коментари Харесай

Емануела за Елвиса: Предлагаше разни неща на малки момичета

Мартин водеше дами у нас, до момента в който аз съм на присъединяване! За какво ми е подобен мъж?! " Това показа особено за "България през днешния ден " фолкпевицата Емануела. Тя акцентира, че приказва за финален път за някогашния си и не желае повече да бъде свързвана с него по какъвто и да е мотив. Изпълнителката на "В непознатите кревати " разкри, че остава извънредно разочарована от взаимоотношенията си с Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Тя разкрива, че някогашният й сътрудник стартира да й изневерява още на втората година.

"За мен най-важните мъже в живота са моите синове, татко ми и двамата татковци на децата ми. Това са единствените значими мъжки фигури в живота ми, тъй като това са хора, с които съм обвързвана вечно и съм желала да бъде по този начин. Всички останали са някогашните на Емануела, които не са оставили никаква трайна диря ", разкри певицата.

"За финален път ще приказвам за Мартин. Когато влизаш от връзка във връзка, постоянно приказваш за новия си мъж и остарелият някак изчезва. Но тъй като аз нямам мъж в живота си, и в този момент непрестанно ме свързват с Мартин. Сега, с цел да се отърва от това нещо, би трябвало да си намеря нов мъж, а аз не желая. Не мисля, че съм на подобен стадий от живота си. Не ми се занимава с такива неща. Настроена съм работно. Ако пристигна някоя обич - добре пристигнала ", показа звездата на "Пайнер ".

"Нашата връзка може би щеше да завърши на втората година, в случай че не беше пандемията. Оттогава нещата въобще не са ок. Получавах доста възмутителни известия от дребни девойки, 20-годишни, на които той написа и предлага всякакви неща. Всяка уважаваща себе си жена няма по какъв начин да гледа повече съществено на подобен човек. Просто пристигна пандемията и останахме дружно, ей по този начин, тъй като ни беше скучно ", показа за краха в връзките й с Мартин Емануела. "Искам да помоля освен вас, само че и всички публицисти да спрат да свързват името ми с този човек. Неговото само достижение е, че е някогашният на Емануела ", безапелационна е чаровната изпълнителка, която моли да бъде разграничена от Елвиса, с който към този момент няма нищо общо.

Остава огорчена, тъй като схваща, че Мартин споделя наляво-надясно неща от персоналния й живот. Двамата се познават от над 20 година, имат общи другари и разгласяването на персонални моменти от живота й я нервира в допълнение. Признава, че първоначално Мартин съумява да я заблуди, че се е трансформирал, само че с времето нещата потеглят постарому. По думите на Емануела Елвиса има афинитет към женската хубост и явно му е прелестно да бъде с разнообразни хубавици.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР