Мартин водеше жени у нас, докато аз съм на участие!

...
Мартин водеше жени у нас, докато аз съм на участие!
Коментари Харесай

Емануела възмутена от Елвиса: Предлагаше разни неща на малки момичета

Мартин водеше дами у нас, до момента в който аз съм на присъединяване! За какво ми е подобен мъж?! " Това показа особено за " България през днешния ден " фолкпевицата Емануела. Тя акцентира, че приказва за финален път за някогашния си и не желае повече да бъде свързвана с него по какъвто и да е мотив. Изпълнителката на " В непознатите кревати " разкри, че остава извънредно разочарована от взаимоотношенията си с Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Тя разкрива, че някогашният й сътрудник стартира да й изневерява още на втората година.

" За мен най-важните мъже в живота са моите синове, татко ми и двамата татковци на децата ми. Това са единствените значими мъжки фигури в живота ми, тъй като това са хора, с които съм обвързвана вечно и съм желала да бъде по този начин. Всички останали са някогашните на Емануела, които не са оставили никаква трайна диря ", разкри певицата.

" За финален път ще приказвам за Мартин. Когато влизаш от връзка във връзка, постоянно приказваш за новия си мъж и остарелият някак изчезва. Но тъй като аз нямам мъж в живота си, и в този момент непрестанно ме свързват с Мартин. Сега, с цел да се отърва от това нещо, би трябвало да си намеря нов мъж, а аз не желая. Не мисля, че съм на подобен стадий от живота си. Не ми се занимава с такива неща. Настроена съм работно. Ако пристигна някоя обич - добре пристигнала ", показа звездата на " Пайнер ".

" Нашата връзка може би щеше да завърши на втората година, в случай че не беше пандемията. Оттогава нещата въобще не са ок. Получавах доста възмутителни известия от дребни девойки, 20-годишни, на които той написа и предлага всякакви неща. Всяка уважаваща себе си жена няма по какъв начин да гледа повече съществено на подобен човек. Просто пристигна пандемията и останахме дружно, ей по този начин, тъй като ни беше скучно ", показа за краха в връзките й с Мартин Емануела. " Искам да помоля освен вас, само че и всички публицисти да спрат да свързват името ми с този човек. Неговото само достижение е, че е някогашният на Емануела ", безапелационна е чаровната изпълнителка, която моли да бъде разграничена от Елвиса, с който към този момент няма нищо общо.

Остава огорчена, тъй като схваща, че Мартин споделя наляво-надясно неща от персоналния й живот. Двамата се познават от над 20 година, имат общи другари и разгласяването на персонални моменти от живота й я нервира в допълнение. Признава, че първоначално Мартин съумява да я заблуди, че се е трансформирал, само че с времето нещата потеглят постарому. По думите на Емануела Елвиса има афинитет към женската хубост и явно му е прелестно да бъде с разнообразни хубавици.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР