Мартин Стоянов от Студио за вокално обучение ЗОНЕЛИ“ (ZONELI Vocal

...
Мартин Стоянов от Студио за вокално обучение ЗОНЕЛИ“ (ZONELI Vocal
Коментари Харесай

Мартин Стоянов от Студио „ЗОНЕЛИ“ участва в голям благотворителен концерт в град Карлово

Мартин Стоянов от Студио за вокално образование „ ЗОНЕЛИ “ (ZONELI Vocal Training Studio) взе присъединяване в огромен благотворителен концерт в град Карлово през миналия уикенд. Събитието, състояло се на 8 октомври, събра на сцената на НЧ „ Васил Левски “ изявени млади поп реализатори от Варна, София, Петрич, Карлово и района, както и звезди от българския музикален и артистичен хайлайф като певицата Мариана Попова, известната цигуларка Десислава Кондова и комикът Димитър Туджаров – Шкумбата.

Концертът-спектакъл, съчетаващ скечове с музикални и танцови осъществявания, бе наименуван от уредниците „ Генералната подготовка на Дибидюс Нюз “ („ Дибидюс Нюз “ е предаване на локален информативен сайт). Целта на благотворителното събитие бе набиране на средства за закупуване на цигулка на надарения млад виртуоз Стилиян Дерменджиев. Идеята на уредниците е да има и следващи такива начинания в поддръжка на младите гении.

Възпитаникът на вокалния възпитател Елена Карабельова бе поканен за присъединяване в този концерт, откакто при започване на 2022-ра се открои в провеждания в Карлово конкурс за млади поп реализатори „ Песенна палитра “. Тогава Мартин съумя да грабне най-голямото отличие „ Наградата на кмета “, както и Гран при-то в своята възрастова група.

В благотворителния концерт Мартин се показа с българската ария „ Не по този начин “ на група ФСБ, както и с акапелен откъс от песента “Shallow ” на Лейди Гага и Брадли Купър.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР