Мартин Стоев е новият старши треньор на Нефтохимик 2010 Бургас,

...
Мартин Стоев е новият старши треньор на Нефтохимик 2010 Бургас,
Коментари Харесай

Мартин Стоев е новият старши треньор на Нефтохмик 2010 Бургас

Мартин Стоев е новият старши треньор на Нефтохимик 2010 Бургас, заменяйки на поста напусналия по-рано през днешния ден Атанас Петров, оповестиха от волейболния първенец на България на клубния си уебсайт.

Това ще означи завръщането на българския експерт в родното волейболно състезание, където той за последно бе отпред на Сливнишки воин през сезон 2021/22.

За последно пък Мартин Стоев работи като селекционер на другите обединения в националния тим за състезатели, родени през 2003-а година, с които той завоюва редица медали от европейски и международни шампионати.

Иначе в предишното родният ментор е бил отпред и на мъжкия ни внушителен отбор, който той извежда до бронзовите медали от международното състезание в Япония през 2006-а година, до бронза от Световната купа през 2007-а, както и до петото място на Олимпийските игри в Пекин 2008.

В предишното Стоев е бил отпред още на родния и Левски и румънския Томис Констанца, като и с двата става първенец на страната.

Като деен играч Мартин Стоев още веднъж има купа на България във витрината си, както и златен орден с младежкия народен тим от международното състезание за младежи в Кайро 1991.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР