Мартин Николов – Елвиса си спечели много врагове след участието

...
Мартин Николов – Елвиса си спечели много врагове след участието
Коментари Харесай

Мартин Николов разкри истината за Денислава

Мартин Николов – Елвиса си завоюва доста врагове след присъединяване си в „ Игри на волята ” и то освен измежду феновете на предаването, само че и измежду самите участници. Едни от най-големите врагове на Елвиса бяха Виолета, Рълев и Денислава.

А дали това е по този начин и след края на „ Игрите ”? Ето, че Мартин разкри истината за връзките си с тях пред Мон Дьо. Оказва се, че Николов е в неприятни връзки с спечелилия в шоуто – Рълев, тъй като е направил „ нещо извънредно неприлично ”.

Мартин признава, че Иван е единственият човек, който той е позволил до себе си след „ Игрите ”, само че връзките им се влошили. Елвиса е приказвал и с Виолета, която го е нарекла „ по-тънкообиден, в сравнение с би трябвало ”.

„ С нея си казахме каквото имахме един на различен още вътре в предаването, а също и извън ”, показа Елвиса за Виолета. Разговор е имал и с Денислава, с която са „ заровили томахавката ”.

Появиха се и клюки, че сред Николов и Денислава е имало освен това, само че Мартин е безапелационен, че сред тях в никакъв случай не е имало „ полово привличане ”, и всичко е било единствено в главата на Дени.

Източник: nova.bg 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР