Мартин Луис призова британците да проверят банковите си сметки сега

...
Мартин Луис призова британците да проверят банковите си сметки сега
Коментари Харесай

Мартин Луис издава предупреждение относно „безсмислените“ транзакции, извършени от милиони хора

Мартин Луис прикани британците да ревизират банковите си сметки в този момент – защото той предизвести по какъв начин милиони хора може да правят „ безсмислени “ транзакции.

Основателят на MoneySavingExpert.com употребява последното си предаване на Martin Lewis Money Show по ITV по-рано тази седмица, с цел да издаде апел за деяние за директни дебити и други постоянни заплащания. Мартин изясни по какъв начин има три разнообразни вида постоянни заплащания, за които би трябвало да знаете.

Първият е директните дебити, които са автоматизирани заплащания, които се настройват от компания, употребявайки вашия код за подбиране и номер на сметка, нормално за заплащане на битови сметки. След това има непрекъснати нареждания, които нормално се задават от вас самите, с цел да правите постоянни заплащания, като вашия наем, към лице или бизнес.

Мартин изясни по какъв начин третият вид заплащания, периодическите заплащания, постоянно са „ скрити “ в банковото ви извлечение – което значи, че доста хора ги пропущат и може да не осъзнават, че пилеят па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР