Мартин Копривленски нокаутира Овидио Жалуба в една от международните срещи

...
Мартин Копривленски нокаутира Овидио Жалуба в една от международните срещи
Коментари Харесай

Мартин Копривленски съсипа от бой съперника си на MAX FIGHT 53

Мартин Копривленски нокаутира Овидио Жалуба в една от интернационалните срещи в жанр К-1 на галавечерта MAX FIGHT 53. По-малкият брат на най-успешният български кикбоксьор Стоян предложи зрелищен и първокласен дуел, като записва една от най-впечатляващите си победи в професионалната кариера.

Още в първия рунд три предни кика на Копривленски пратиха противника на пода, като той колкото да престъпваше към ъгъла си след последния гонг. Изключително доста попадения съумя да пласира Мартин, като сложи на арената цялостния си боеприпас от разнородни кикове. Беше впечатляващо, че въобще Овидио устоя до края на трите минути, само че феновете в “Арена София ” усещаха, че нокаутът е близо.

Дясно кроше и ляв хайкик, последван от челен кик в слънчевия сплит беше от красивите комбинации на Копривленски в първата половина на втория рунд. Впоследствие крошетата му започнаха да отварят аркада на дясната вежда на противника, който въпреки всичко се опита да опонира с няколко лоукика. Спининг-бек-фист в лицето на Жалуба бе украшението на рунда, а преди него Копривленски не пропусна да накаже съперника с няколко ляви хайкика.

Арбитърът отброяваше за “изправен ” нокдаун при започване на третия рунд, само че той продължи, въпреки и единствено с цел да “изяде ” още един спининг-бек-фист и да бъде пратен в нов нокдаун. Десните крошета и киковете в тялото не спираха да намират задачата, само че Овидио някак си успяваше да стои на крайници. Още един спининг-бек-фист бе последван от ляв хайкик в лицето и Копривленски можеше да победи, тъй като от ъгъла на противника хвърлиха бялата забрадка още преди реферът да опита да оброи за трети път за нокдаун.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР