Мартин Карбовски обяви, че се отказва да кандидатства за член

...
Мартин Карбовски обяви, че се отказва да кандидатства за член
Коментари Харесай

Мартин Карбовски се отказа от СЕМ, нарича новите управляващи „еничари“

Мартин Карбовски разгласи, че се отхвърля да кандидатства за член на Съвета за електронни медии /СЕМ/.

„ Човек би трябвало да е свободен. Цял живот върша, каквото си желая, създавах си врагове с власт, а в този момент ми се предлага да работя за тях. Всичко това беше експлоатирано от неолибералите, жълтата преса и даже хора, на които нашите филми са създали положително “, написа той в личния си профил във фейсбук тази заран.

„ С това видео ви приканвам да ни съпътствате там, където се прави същинска работа и където някой ден няма да има препоръки. Съветите имат желание да обслужват политическата класа, както и преди – да не се занимават с проблемите на публицистите и ще вкарват все по-драконовски, неолиберални регулации. Нещо, което би трябвало да избегна. Там смяната е невъзможна. Благодаря на всички сътрудници за поддръжката и не-подкрепата. Благодаря и за подигравките. Тенденцията свободата да бъде закононарушение би трябвало да се приключи. Ще се борим за това. Подписвайте се на моя канал. Весело е да го кажа, само че цветущ ви Свети Мартин Изповедник“, написа още той и разгласява 9-минутно видео, където разказва в детайли за какво се отхвърля от предлагането да става член на Съвет за електронни медии.

Във видеото Карбовски акцентира, че с сходна номинация се цели той и екипът му да бъдат пенсионирани. По отношение на актуалната власт Карбовски ги дефинира като „ еничари, пристигнали за малко на власт и ще създадат всичко допустимо да прецакат не една орис “.

„ Тази война ще продължи и няма да спре. Хората, които гракнаха против мене и тук към този момент е персонално, нямат и един-два дни трудов стаж. Всички тези хора, които те назовават рубладжия, и считат, че ти си корумпиран, всички тези хора са грантове и долари, единствено би трябвало да се ревизира. Явно по този начин би трябвало да се води тази война и да се покаже кой от къде е взимал “, добавя още той.

По думите му в София има една клика, която няма да позволи да се смени този режим, а това не е режимът на Киро или някой различен, той е неолиберален. „ Изключително грозно нещо, което стартира добре, даде ни малко независимост, само че в един миг, борейки се за другите и омразата, стана най-омразната тирада, стана най-голямото гонение на вещици и разнообразни хора. Тези хора съгласно мен не би трябвало да вървят на топло и да се пенсионират, а да се сплотяват “, споделя още Карбовски.

Той чака да отиде на директен избор, без да е решил още с кого, като добавя, че не търси „ службици “, като с цел да може да работи би трябвало да излезе от единия екран и да влезе в другия.

„ Свободата желае съучастничество, тъй като свободата се трансформира в закононарушение. Ще продължим, ще видите по какъв начин, би трябвало да продължим “, добави още Карбовски.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР