Мартин Форд най-накрая проговори за проваления боксов мач срещу Саджад

...
Мартин Форд най-накрая проговори за проваления боксов мач срещу Саджад
Коментари Харесай

Мартин Форд: Отказах мача с „Иранския Хълк“, защото разбрах, че може да се самоубие

Мартин Форд най-сетне проговори за проваления боксов мач против Саджад Гариби, откакто през миналата нощ видяхме що за войник е „ Иранския Хълк “ при провалянето му от Алмат Джуманов.

„ Беше ми дадено, че този човек тежи 180 кг., висок е 195 см. и е професионален MMA войник, а в реалност той бе 125 кг. Честно казано, считам, че той има душевен проблеми. Според мен, той бе заставен да се бие поради парите. Реших да приключа това, когато видях родителите му по малкия екран, който споделиха, че той има планове да се самоубие. Не желая да съм виновен за сходно нещо единствено поради един пердах. Не е нещо, от което бих се гордял. Няма победител от сходно нещо “, сподели Форд пред Роб Муур в стрийма му.

Самият Форд е висок 203 см. и тежи 140 кг., отговаряйки изцяло на прозвището си „ Най-страшния мъж на планетата “. Той има богат опит в киното, като каскадьор и артист в някои от най-хубавите продукции, изискващи умения в бойните изкуства.

Междувременно Гариби се трансформира в посмешище против „ Казахстанския Титан “, тъй като бе нокаутиран единствено след 2 минути на кръга, а от самото начало даваше тил на съперника, до момента в който посреща ударите му с лице.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР