Мартин Димитров посочи, че е необходимо да се изчака проверката

...
Мартин Димитров посочи, че е необходимо да се изчака проверката
Коментари Харесай

М. Димитров: ГЕРБ искаха да сме зависими от Русия. Т. Петкова: К. Петков отиде и завъртя един празен кран

Мартин Димитров уточни, че е належащо да се изчака " инспекцията на европейската прокуратура за търговията с намаляването на нездравословните излъчвания и тогава ще забележим. Българската енергетика е „ черна дупка “. Трябва да се направи одит в целия бранш. " Димитров добави, че от ГЕРБ са създали по този начин, че „ Турски поток “ да обслужва Русия: " В българската енергетика би трябвало да се пита: „ Каква е изгодата за България “. Тук няма употребява за България, тъй като той заобикаля Украйна и обслужва Москва. Не е правилно, че приходите за България са стотици милиони от „ Турски поток “.

 

Теменужка Петкова посочи: " ГЕРБ направи интерконектора Гърция-България, както и „ Бургас-Александруполис “. Тя съобщи: " Ние сме създали диверсификацията в България. " Димитров добави: " 10 години им трябваше на ГЕРБ строят връзката с Гърция. И в този момент настояват, че те са я построили. " В отговор Петкова съобщи: " Бутафория е, че Петков отиде и завъртя един празен кран. За мен е необяснимо по какъв начин една лява партия като Политическа партия и една дясна като Демократична България ще създадат общо ръководство. "

 

Мартин Димитров добави, че техните управнически цели са свързани с определяне на недостиг от 3%. Другите значими тематики са: Шенген, Еврозоната и стопанската система. Той уточни: " ГЕРБ ги нямаше, когато имахме парламентарна комисия, с цел да приемем значимите законопроекти. Това включва ниски лихви за бизнеса и семействата. " В отговор Петкова уточни: " Истинската причина е високата инфлация, която докарахте в България. Ние вкарахме България в Еврозоната. "

 

Мартин Димитров сподели: " Искаме да създадем среда, в която никой не е над закона. " Теменужка Петкова уточни, че карцерът на шефа на строителната компания " Хидрострой " не е обвързван с активността на Желев по времето на предишни държавни управления и ръководства. "

 

Теменужка Петкова упрекна държавното управление на Петков за " галопиращата инфлация и обедняването на българските жители: " Правителството на Политическа партия е отговорно. Те не започнаха ограничения. Това е чак от лятото на 2021г. във връзка с енергийните запаси. Цената на силата за бизнеса скочи. Трябваше да се компенсира. "

 

Мартин Димитров уточни: " Войната и тази теза на ГЕРБ е повода за нарастването на енергийните запаси. Доходите и развиването на страната изоставаше по време на ГЕРБ. Има проблеми с конкуренцията на редица артикули. " Мартин Димитров добави: " Комисия за защита на конкуренцията е направила единствено една инспекция за две години. Тя би трябвало да следи, да открива има ли картели и преговори. Цените в чужбина са по-ниски от България. Трябва да се смени Комисия за защита на конкуренцията, която да прави работа и постанова убийствени санкции. "

 

Теменужка петкова оспори: " Имаше непоклатимост в страната и в приходите. Ние не тласкаме страната в рецесии, както направи Политическа партия. Вероятно и дългът на България ще се усили. При ГЕРБ имаше сигурност. Българските жители дължат това на Политическа партия. С 35% е намаляло производството на плодове и зеленчуци. "

 

Мартин Димитро съобщи: " Какво Може да се направи, с цел да се подтикват дребните производители?! Да се вкара предел за регистрация по Данък добавена стойност. Малката компания може да продава без да се начислява Данък добавена стойност. Еврофондовете да бъдат дейно употребявани за еко произвеждане и дребните фермери. ГЕРБ удължиха мандата на Комисия за защита на конкуренцията с две години. Куриозно е, че нямат резултати, а мандатът им е продължен. Единствено Комисия за защита на конкуренцията може да ревизира и да глоби, в случай че открие далавера и нелоялни практики. Има смисъл да подтикваме повече хора да вършат бизнес, да се занимават със лично произвеждане. "  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР