Марта Вачкова удари шестицата от тотото, канят я да снима

...
Марта Вачкова удари шестицата от тотото, канят я да снима
Коментари Харесай

Марта Вачкова удари джакпота: Голямо щастие споходи екранната сестра Жекова

Марта Вачкова удари шестицата от тотото, канят я да снима в Турция!
Марта Вачкова удари джакпота. Актрисата получи покана да снима в Турция. Предложението пристигна не от кого да е, а от звездата от Великолепния век Мерием Узерли.
Екранната сестра Жекова от седмица насам е в компанията на Дарина Павлова и турската си колежка. Трите са дружно на Босфора, а в купона взима присъединяване и правилния другар и сателит на Дарина — Сандро Рубини, написа вестник България през днешния ден.
Компанията се е настанила в тузарския Чириган Палас, където една вечер коства над 3000 лева

„ Ти си страхотна Мерием, обичам те ”, споделя Вачкова. Турската й колежка, не й остава длъжна.„ Ела при нас да се снимаш, очаквам те! Ще станеш същинска звезда! Имаш голям гений ”, хвали Вачкова Узерли.
Не е доста ясно за кой сериал става дума, само че очевидно екранната сестра Жекова е поканена да се снима в някоя турска продукция. Това няма да бъде казус, защото Иво Аръков към този момент се снима в Турцияи то един до друг с Къванч Татлату.
Дарина и Марта пък всяка година са на почивка, само че този път двете отпътуваха без дъщерята на актрисата — Рада. Талантливото момиче останало при баба си в София, оставяйки старите приятелки да се забавляват сами.

„ Много одобрявам Босфора. Имат превъзходни актриси ”, написа и Дарина в обществените мрежи. Не е загадка, че милиардерката се оглежда за забавна продукция, която да снима. Екипът на Дарина доста сполучливо работи с киноцентъра в Бояна и с помощта на нея бяха снимани редица филми.
Сестра Жекова
Наскоро актрисата разкри, че постоянно прибавя нещо от себе си, когато влиза в ролята на сестра Жекова. „ Текстът, подобен какъвто го пишат сценаристите, ми харесва доста, само че постоянно прибавям по нещо от себе си. Вече сме снимали толкоз доста сезони на „ Откраднат живот “, че самоуверено мога да кажа, че от време на време те напасват думите на героинята ми по самата мен.

Лошото е, че станах още по-ревлива около сестра Жекова и към този момент не съм сигурна до какъв брой аз давам на нея, а тя – на мен. Чувствам, че ставам все по-любопитна и давам от ден на ден препоръки на хората “, споделя още Марта.
„ Най-редовно ми се случва, когато вляза в болница да ме назовават „ колежке “. Най-близките ни фамилни другари също са лекари. Откакто съм сестра Жекова непрестанно получавам предложения от разнообразни лечебни заведения. Това са напълно съществени оферти, последното от които е от една огромна болница във Варна “, споделя обичаната актриса.
Инфо: Разкрития.ком


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР