Март е ключов месец от годината - носи обновяване, промени,

...
Март е ключов месец от годината - носи обновяване, промени,
Коментари Харесай

Март е под влиянието на карта Таро – Колелото на съдбата: Време на непредсказуеми събития и промени

Март е основен месец от годината - носи възобновяване, промени, начало на нов стадий, неочаквани, непредвидени събития, демонстрация на ориста, нови благоприятни условия, които би трябвало да бъдат уловени.

Възможен е непредвиден поврат на събитията, верига от непредвидени събития, бързоразвиващи се събития, смяна на посоката, нови прекарвания, събития, които ще трансформират хода на нещата. Много неща ще бъдат задействани, а резултатите от това скоро ще се видят.



Периодът още носи неустойчивост, интервал на възходи и падения, ориста е отвън нашия надзор. 

Колелото на ориста главно съставлява реколтата от това, което сме засаждали в предишното. Въпреки оптимистичното си значение, тя не допуска разцвет, шанс и благосъстояние от Нищото.



Всичко е обвързвано с дейностите, които сте подхванали досега. Ако сте подготвили почвата, правейки рационални избори и сте работили интензивно по плановете си, задачите ви ще бъдат осъществени. Посяхте и поливахте плантацията си, в този момент е време да пожънете своите плодове. Ако обаче сте бездействали или сте работили неразумно, реколтата ви може да не е най-хубавата.

Колелото на ориста е знак, че в живота ни настъпват промени. Започва нов стадий, прави се значим пробив за нас. Колелото на ориста демонстрира, че всичко, което се случва в живота ни, е подчинено на закона за цикличните промени. Колелото се върти, от време на време ни дава благополучие, триумф, нови благоприятни условия, различен път носи загуби, неуспехи, страдалчество, само че подобен е животът, от време на време непредсказуем и цялостен с промени.

Може също да значи удобен и неочакван поврат на събитията, който по знамение ще промени живота ни.

Когато се появи опция, би трябвало да сте добре готови да я грабнете. Тази огромна тайнствена аркана носи оптимизъм и афишира, че шансът ви може да се промени към по-добро. Така че, защото колелото постоянно се върти, циклите в живота ни са формирани от придвижване нагоре и надолу: те стартират и приключват и по-късно стартират изначало.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР