Мароканският боец Бадър Хари се завърна с победа в професионалния

...
Мароканският боец Бадър Хари се завърна с победа в професионалния
Коментари Харесай

Големият Бадър Хари се завърна с победа

Мароканският войник Бадър Хари се завърна с победа в професионалния спорт. Близкият другар на Кристиано Роналдо съумя да си отмъсти на холандеца Хесди Гергес по време на галата огромната церемония по кикбокс Glory51 в Ротердам (Холандия).

Бадър Хари се оправи добре, само че не сподели най-хубавото от себе си в мача. Бадър доминираше през множеството време в срещата, която бе под №120 за него на кръга и завоюва с единомислещо съдийско решение.

Това бе 106 победа за Хари.

Веднага след дуела 33-годишният мароканец, който живее в Холандия изиска среща-реванш с Рико Верховен Бадър Хари загуби предпоследния си дуел точно от холандеца на 12 октомври 2016 година в Оберхаузен.

“Много хора знаят, че аз не изгубвам реванш, приятелю. Рекордът ми в реваншите е 9 победи и 1 загуба. Рико, в случай че ми дадеш втори късмет, ще те пребия. Хесди се оправи добре той е един от коравите бойци в GLORY. Той въобще не е елементарен конкурент има огромно сърце, само че довечера моето беше по-голямо. Уважавам го и двамата чакахме тази борба от 8 години тогава бяхме младежи и в този момент се завърнахме. Искам да благодаря на GLORY, за това че ми разреши да стана част от фамилията. Мисля, че се задава нов реванш. Все още имам вяра, че ще нокаутирам Рико”, съобщи Бадър Хари след успеха си в Ротердам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР